Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Στο εδώλιο ο Απόστολος Γκλέτσος



Εννιά ημέρες απομένουν για τη δίκη του Απόστολου Γκλέτσου, που έχει οριστεί για τις 6 Απριλίου. «Είναι συγκινητικό το ότι οι δημότες με σταματούν στο δρόμο», δηλώνει ο ίδιος.

Η δυναμική αντιμετώπιση του δημάρχου Στυλίδας στο θέμα των διοδίων πριν από λίγους μήνες, βρήκε πολλούς υποστηρικτές και έγινε θέμα ακόμα και στον ξένο τύπο.



Όταν τότε οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, η συμπαράσταση του κόσμου ήταν πρωτοφανής. Το ίδιο αναμένεται να γίνει και στις 6 Απριλίου, όταν ο Απόστολος Γκλέτσος θα καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου για τα όσα είχαν διαδραματιστεί τότε.

Δείτε τι απάντησε ο Απόστολος Γκλέτσος στο LamiaReport για το αν ανησυχεί και εάν σκέφτεται τη δίκη που έρχεται σε λίγες μέρες:

«Καταρχήν δεν ανησυχώ, γιατί έχω εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη. Όσο για το αν το σκέφτομαι, σας λέω ότι δεν προλαβαίνω καν να το σκεφτώ, αφού τρέχω από το πρωί μέχρι το βράδυ, προσπαθώντας να λύσω προβλήματα του Δήμου. Είναι όμως συγκινητικό το ότι οι δημότες με σταματούν στο δρόμο και με ρωτούν πότε είναι η δίκη, για να έρθουν στο δικαστήριο να μου συμπαρασταθούν.

Και δεν είναι μόνο οι κάτοικοι του διευρυμένου Δήμου Στυλίδας. Το τηλεφωνικό κέντρο του Δήμου δέχεται τηλεφωνήματα από όλη την Ελλάδα, που ρωτάνε για τη δίκη. Τους ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου, αλλά θέλω να τους πω ότι δεν έκανα τίποτα παραπάνω από το να προστατέψω τα δικαιώματα και τα συμφέροντα των δημοτών μου».

http://www.newsbeast.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...