Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Σοκ: Αυτός είναι o «δράκος» της Ξάνθης που δολοφόνησε την άτυχη Ζωή


Την αποτρόπαια πράξη του ομολόγησε ο 27χρονος δράστης της στυγερής δολοφονίας της 34χρονης Ζωής στην Ξάνθη, που συγκλόνισε όλη τη χώρα.



Ο 27χρονος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για βιασμούς και ναρκωτικά, ενώ είχε συλληφθεί χθες ως βασικός ύποπτος για το φρικιαστικό έγκλημα.

Όπως ομολόγησε με πρωτοφανή ψυχραιμία στους αστυνομικούς, περνούσε τα ξημερώματα από τη γειτονιά και προχώρησε δίχως δεύτερη σκέψη στο βιασμό της άτυχης κοπέλας που μόλις είχε φτάσει έξω από το σπίτι της επειδή του άρεσε.

Στη συνέχεια και με πλήρη συνείδηση των πράξεών του αποφάσισε να κάψει το τραυματισμένο άγρια κορμί της Ζωής για να καλύψει τα ίχνη του.
 

Ο βιασμός έγινε στον ακάλυπτο χώρο πίσω από την πολυκατοικία της κοπέλας, ενώ της επιτέθηκε μόλις εκείνη είχε βάλει τα κλειδιά στην εξώπορτα του σπιτιού της.
Οι αστυνομικές αρχές οδηγήθηκαν στα ίχνη του από ένα δακτυλικό αποτύπωμα που βρήκαν σε ένα από τα αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στο σημείο όπου βρήκε τραγικό θάνατο η άτυχη κοπέλα.
 

Επίσης, υπάλληλος εταιρείας σεκιούριτι είδε τον άντρα λίγη ώρα πριν το έγκλημα, κοντά στο σπίτι της κοπέλας μεθυσμένο, ενώ κάμερες τον κατέγραψαν να ακολουθεί το θύμα και τη φίλη της όταν περπατούσαν στο δρόμο.
Πρόκειται για τον 27χρόνο, Χρήστο Παπάζογλου γείτονα της 34χρόνης Ζωής ο οποίος είναι αυτός που της στέρησε με τόσο φρικτό και σοκαριστικό τρόπο τη ζωή.
 

Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης είχαν προσαχθεί δέκα άτομα φερόμενα ως ύποπτα ή σχετικώς εμπλεκόμενα με την υπόθεση με την Αστυνομία να ξετυλίγει τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής το κουβάρι του εγκλήματος.
 

Ο 27χρόνος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για αντίστοιχα εγκλήματα, ωστόσο είχε αφεθεί ελεύθερος.
Κατά τη διάρκεια της νύχτας ο 27χρόνος ομολογήσε την πράξη του.
 

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του, λίγα μόλις τετράγωνα μακριά από το σημείο του εγκλήματος, με τους Αστυνομικούς να ταυτοποιούν τη δράση του 27χρόνου.


http://www.to-gamato.com/2012/12/o_28.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...