Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Βροχές και καταιγίδες την Κυριακή


 
 
Νεφώσεις με βροχές στην Ανατολική Ηπειρωτική Ελλάδα από το ύψος της Μαγνησίας και νοτιότερα, στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο και στην Κρήτη, περιμένουμε αύριο, Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά. Τα φαινόμενα σταδιακά θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στο Νότιο Αιγαίο. Το πρωί στα βόρεια θα σημειωθεί κατά τόπους ισχυρός παγετός.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -7 έως 7 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, με τη μέγιστη στη Δυτική Μακεδονία να μην ξεπερνάει τους 6 βαθμούς, από 3 έως 8 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 7 έως 9 στη Νότια Ελλάδα, από 0 έως 10 βαθμούς στην Ήπειρο, από 5 έως 13 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 8 έως 16 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και στα κεντρικά και νοτιοδυτικά τμήματα θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι.
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και χιόνια στην Πάρνηθα, περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Τα φαινόμενα το μεσημέρι θα σταματήσουν και ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 10 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις στο Σαρωνικό και θυελλώδεις στο Νότιο Ευβοϊκό, με σταδιακή εξασθένηση από τις απογευματινές ώρες.
Λίγες νεφώσεις με αισθητή παγωνιά, περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 7 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...