• Συλλεκτικά Κέρματα

  • Koula News

  • Pixwords Λύσεις

  • 250+ Flash Games

  • PixWords Scenes Λύσεις

  • 12 Ελληνικά Torrent Sites 2016

  • Γεωπονικά Θέματα!

  • PicWords Λύσεις

  • ΛεξοΜανία Λύσεις

  • Slice Words Λύσεις

  • Me1matia Channel

  • Apache OpenOffice 4.1.7

Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Πληρώνουμε 1 εκατ. ευρώ για τα μάτια της Ανθής Σαλαγκούδη στην ΕΡΤ!


ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
Όταν μιλάμε για την «γαλάζια» παρουσιάστρια της ΕΡΤ, Ανθή Σαλαγκούδη που επί τρεις μήνες πληρωνόταν για να κάνει πρόβες! Η «γαλάζια» παρουσιάστρια Ανθή Σαλαγκούδη έκανε τελικά το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στην ΕΡΤ μέσα από την εκπομπή με τον ευφάνταστο…. τίτλο «136». Σύμφωνα με το «Έθνος της Κυριακής» η εκπομπή της όμορφης Ανθής όμως έχει γίνει το πιο σύντομο ανέκδοτο στο Ράδιομέγαρο, μια και στους διαδρόμους κρατάνε την κοιλιά τους όταν, ερμηνεύοντας τι θέλει να πει… ο ποιητής με το «136», αναφέρονται σκωπτικά στον αριθμό των ημερών που η ωραία – πλην άπειρη – Ανθή περιφέρεται ασκόπως στους μουντούς ορόφους μέχρι να καταφέρει επιτέλους να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.
Η κ. Σαλαγκούδη, κόρη του πρώην υφυπουργού Γ. Σαλαγκούδη, βρισκόταν επί 90 ημέρες στην ΕΡΤ (από τις 17 Σεπτεμβρίου) έχοντας προσληφθεί ως Προσωπικό Ειδικών Θέσεων με μισθό 3.500 ευρώ μηνιαίως!
Και αφού η εκπομπή κατάφερε επιτέλους μετά από 3 μήνες να βγει «στον αέρα» τα κόστη που δημοσιεύει το «Έθνος» είναι εξωφρενικά:
- Το κόστος παραγωγής μόνο για τα πρώτα 60 επεισόδια ανέρχονται στα 302.770 ευρώ. Στο 20ετές εισόδημα δηλαδή ενός μέσου Έλληνα.
- Παράλληλα 24.980 ευρώ πλέον ΦΠΑ θα καταβληθούν στον παραγωγό σύμφωνα με τις μισθοδοτικές καταστάσεις και στις θεωρημένες ΑΠΔ και ΙΚΑ.
- 22.000 ευρώ αναφέρει το κοστολόγιο της εκπομπής για έξοδα προεργασίας των συντελεστών παραγωγών, χωρίς εξήγηση για το τι σημαίνει αυτό.
- 23.240 ευρώ για έξτρα αναγκαία έξοδα παραγωγής όπως σώμα εφημερίδων, γραμματεία γραφείου παραγωγής, έξοδα συνεργείων, έξοδα φιλοξενίας κ.α. Δηλαδή η ΕΡΤ δεν έχει «σώματα» εφημερίδων από άλλα τμήματα; Δεν διαθέτει γραμματείς;
Όλα τα παραπάνω σύμφωνα με το Έθνος μόνο για τα 60 πρώτα επεισόδια. Αν δηλαδή η εκπομπή μακροημερεύσει τότε τα νούμερα θα γίνουν… επταψήφια.
Θα πληρώνουμε δηλαδή 1 εκατ. ευρώ για τα… μάτια της Ανθής!
Read more: http://www.newsbomb.gr/media-agb/story/264331/plironoyme-1-ekat-eyro-gia-ta-matia-tis-anthis-salagkoydi-stin-ert#ixzz2Fo00JbjL
 http://www.trelokouneli.gr/plironoume-1-ekat-evro-gia-ta-matia-tis-anthis-salagkoudi-stin-ert/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...