Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Την Τετάρτη τα «σπουδαία» για το ΕΣΠΑ

 Την Τετάρτη τα «σπουδαία» για το ΕΣΠΑ
 
Tην Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013 θα γίνουν από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων ανακοινώσεις σχετικά με την πορεία απορροφητικότητας των κοινοτικών κονδυλίων του ΕΣΠΑ. Σε ανακοίνωσή του το υπουργείο διευκρινίζει, με αφορμή ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με την πορεία απορρόφησης των Κοινοτικών κονδυλίων του ΕΣΠΑ, ότι «τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα, δεν αντικατοπτρίζουν την τελική εικόνα των απορροφήσεων για το 2012» και γνωστοποιεί ότι τα οριστικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την προσεχή Τετάρτη.
Σε πρόσφατη δήλωσή του ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Κωστής Χατζηδάκης σχετικά για την παρουσίαση νέου προγράμματος στήριξης της ρευστότητας από το ΕΣΠΑ, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Προτεραιότητες του υπουργείου Ανάπτυξης και Υποδομών είναι η στήριξη της ρευστότητας, η επανεκκίνηση των έργων και η προώθηση των διαρθρωτικών αλλαγών που χρειάζεται η οικονομία μας σήμερα. Είμαστε δεσμευμένοι να αξιοποιήσουμε κάθε ευρώ από το ΕΣΠΑ και να δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση στα προγράμματα που αφορούν την επιχειρηματικότητα και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
Είμαστε ήδη πάνω από το μέσο όρο απορροφήσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Αυτό δεν μας αρκεί. Το ΕΣΠΑ είναι ένα εργαλείο ρευστότητας και θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Είναι ανάγκη αυτή την ώρα για τη χώρα».

 http://troktiko.eu/2012/12/thn-tetarth-ta-spoudaia-gia-to-espa/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...