Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Ο καιρός μέχρι την Πρωτοχρονιά

 
 
Αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα Τετάρτη, ενώ διατηρούνται οι υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες. Από την Πέμπτη, όμως, θα αρχίσει η πτώση της θερμοκρασίας και οι τοπικές βροχοπτώσεις. Το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι βροχερός, ενώ θα σημειωθούν και χιονοπτώσεις στα ορεινά.
Συγκεκριμένα την Πέμπτη, στα δυτικά προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βορειοδυτικά. Στις υπόλοιπες περιοχές θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις που στη Θράκη, το ανατολικό Αιγαίο, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα θα είναι αυξημένες και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι – νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ στα ανατολικά 4 με 6 μποφόρ και στο Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.  Σε πτώση η θερμοκρασία.
Την Παρασκευή, στα δυτικά, το ανατολικό Αιγαίο, τα Δωδεκάνησα, τις Κυκλάδες και την Κρήτη θα υπάρχουν νεφώσεις με τοπικές βροχές και από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες κυρίως στο ανατολικό Αιγαίο. Στην υπόλοιπη χωρά λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες. Στα δυτικά οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί – νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ, στρεφόμενοι τη νύχτα σε νοτίους – νοτιοανατολικούς με την ιδία ένταση. Στα ανατολικά οι άνεμοι θα είναι δυτικοί – νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ, στρεφόμενοι το βραδύ στο βόρειο Αιγαίο σε βορειοανατολικούς τοπικά μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα έχει αξιόλογη μεταβολή.
Το Σάββατο, θα επικρατήσουν νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες που βαθμιαία θα περιοριστούν στα ανατολικά και νότια. Προβλέπονται χιονοπτώσεις στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας.
Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι ανατολικοί – νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Στα ανατολικά, οι άνεμοι αρχικά θα είναι από νότιες διευθύνεις 4 μποφόρ και στο βόρειο Αιγαίο βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και βαθμιαία βορειοανατολικοί 6 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα πέσει κυρίως στα ανατολικά.
Την Κυριακή και τη Δευτέρα, στα ανατολικά και νότια θα επικρατήσουν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα νότια. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες. Προβλέπονται χιονοπτώσεις στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας. Οι άνεμοι από ανατολικές διευθύνσεις θα πνέουν 5 με 7 μποφόρ και στα ανατολικά και νότια πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από τη Δευτέρα. Η θερμοκρασία σε μικρή περαιτέρω πτώση στα ανατολικά.
 
http://www.trelokouneli.gr/o-kairos-mechri-thn-protochronia/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...