Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Φτιάξε βερνίκι νυχιών στις αποχρώσεις της σκιάς σου!

Ποιος είπε ότι χρειάζεται να αγοράσεις μανό σε όλες τις αποχρώσεις του ουράνιου τόξου για να είσαι καλυμμένη in any case; Δημιούργησε ό,τι απόχρωση θέλεις στο λεπτό χρησιμοποιώντας την παλιά παλέτα σκιών που έχεις καταχωνιασμένη στο νεσεσέρ σου.

Υλικά που θα χρειαστείς:
Διάφανο μανό, σκιά στο χρώμα που θέλεις να έχει το μανό σου, οδοντογλυφίδα, ένα χωνί που έχεις δημιουργήσει από μια σελίδα χαρτιού.

Πως θα το φτιάξεις:

Βήμα 1ο: Επέλεξε την απόχρωση που θέλεις να έχει το ολοκαίνουργιο βερνίκι νυχιών σου. Με την οδοντογλυφίδα ή με την άκρη ενός αιχμηρού αντικειμένου «σπάσε» τη σκιά, μέχρι να γίνει σκόνη. Αν θέλεις μπορείς να αναμίξεις δύο αποχρώσεις σκιάς για πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Βήμα 2ο: Τοποθέτησε το χωνί στο στόμιο του μπουκαλιού του διάφανου μανό και ρίξε προσεκτικά τη σκιά σε μορφή σκόνης που δημιούργησες.

Βήμα 3ο: Με την οδοντογλυφίδα ανακάτεψε καλά το μείγμα μέχρι το χρώμα να γίνει ομοιόμορφο. Κλείσε το μανό και ανακίνησε το πολύ καλά. Τόσο απλά έχεις ένα μανό σε μοναδική απόχρωση που ταιριάζει τέλεια και με το μακιγιάζ σου!

Πώς να καλύψεις έξυπνα τις άσπρες τρίχες στο λεπτό!

Δεν πρόλαβες να πας στο κομμωτήριο και οι λευκές τρίχες σου χαλάνε τη διάθεση; Μην πανικοβάλλεσαι, χρησιμοποίησε τη μάσκαρά σου για να «καμουφλάρεις» για λίγο τις άσπρες τρίχες.

Σου έτυχε ένα απρόσμενο ραντεβού και δεν προλαβαίνεις να πας στο κομμωτήριο; Πήγαινε μέχρι το μπάνιο σου και χρησιμοποίησε τη μάσκαρά σου.
Πέρασε τις λευκές τρίχες με το βουρτσάκι της μάσκαρας και είσαι έτοιμη! Αν έχεις σκούρα μαλλιά επέλεξε μια μαύρη μάσκαρα, ενώ αν είναι πιο ανοιχτά χρησιμοποίησε μια χρυσή. Αμέσως μόλις γυρίσεις από την έξοδό σου, λούσε τα μαλλιά σου για να είσαι σίγουρη ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα.
Αν πάλι μια τέτοια κατάσταση σου έχει συμβεί πάνω από 2 φορές τον ίδιο μήνα, καλύτερα επένδυσε στην αγορά ενός ειδικού στικ στο χρωματισμό των μαλλιών σου, που έχει την ικανότητα να καλύπτει τις λευκές τρίχες στο λεπτό, θα το βρεις στα καταστήματα καλλυντικών.
faysbook.gr
 http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2012/12/blog-post_5797.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...