Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Νεκρή η Ινδή φοιτήτρια που έπεσε θύμα βιασμού

 
Έχασε τη μάχη με τη ζωή η νεαρή Ινδή φοιτήτρια που έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού. Έκκληση για ηρεμία απηύθυνε η αστυνομία που απέκλεισε το κέντρο του Νέου Δελχί. Τη βαθιά του λύπη εξέφρασε ο πρωθυπουργός
 
Η Ινδή φοιτήτρια, η οποία στις 16 Δεκεμβρίου έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού και νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση, έχασε το Σάββατο τη μάχη με τη ζωή, ανακοίνωσαν οι ιατροί του νοσοκομείου στο Νέο Δελχί όπου είχε εισαχθεί η νεαρή κοπέλα.
«Βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η ασθενής εξέπνευσε στις 4:45 π.μ. (τοπική ώρα) στις 29 Δεκεμβρίου του 2012. Η οικογένειά της βρισκόταν δίπλα της», δήλωσε Κέλβιν Λοχ, διευθυντής του νοσοκομείου Mount Elizabeth.
H 23χρονη φοιτήτρια δέχτηκε στις 16 Δεκεμβρίου επίθεση από έξι άντρες, οι οποίοι τη βίασαν, την χτύπησαν με σιδερένιους λοστούς και στη συνέχεια την παράτησαν αιμόφυρτη στο δρόμο. Η κοπέλα είχε ήδη υποβληθεί σε τρεις επεμβάσεις στην κοιλιακή χώρα και οι γιατροί είχαν χαρακτηρίσει την κατάστασή της ιδιαίτερα κρίσιμη.
Νωρίτερα, ο Λοχ είχε ανακοινώσει ότι η Ινδή πάσχει από «σοβαρές εγκεφαλικές κακώσεις και παλεύει με τον θάνατο».
Έκκληση για ηρεμία απηύθυνε η αστυνομία
Η αστυνομία του Νέου Δελχί απηύθυνε σήμερα έκκληση για ηρεμία και απέκλεισε αρκετές συνοικίες στο κέντρο της πόλης, λίγες ώρες μετά το θάνατο της 23χρονης ινδής φοιτήτριας που έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού στις 16 Δεκεμβρίου.
Σε ανακοίνωση του ο διοικητής της αστυνομίας της ινδικής πρωτεύουσας Νιράζ Κουμάρ ζήτησε να διατηρηθεί η τάξη στην πόλη μετά τις διαδηλώσεις που ακολούθησαν την ανακοίνωση του βιασμού της.
Η κοπέλα είχε μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Σιγκαπούρης και η κατάστασή της είχε επιδεινωθεί χθες Παρασκευή.
Επίσης η αστυνομία απέκλεισε την περιοχή γύρω από το μνημείο India Gate και δέκα σταθμούς του μετρό.
Λίγο νωρίτερα ο ινδός πρωθυπουργός Μανμοχάν Σινγκ εξέφρασε τη βαθιά του λύπη για τον θάνατο της κοπέλας.
Η υπόθεση αυτή προκάλεσε «αισθήματα και κινητοποιήσεις» ανάμεσα στους νεαρούς ινδούς που ζητούν αλλαγές στην κοινωνία, τόνισε ο Σινγκ.
«Θα είναι ένας πραγματικός φόρος τιμής στη μνήμη της αν μπορέσουμε να μετατρέψουμε τα αισθήματα και τις κινητοποιήσεις αυτές σε εποικοδομητικές ενέργειες», πρόσθεσε.

http://www.trelokouneli.gr/nekri-h-indi-foititria-pou-epese-thuma-biasmou/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...