Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Βαριά δικογραφία για τον δράστη της πολύκροτης δολοφονίας στην Ξάνθη

 Βαριά δικογραφία για τον δράστη της πολύκροτης δολοφονίας στην Ξάνθη
Δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας, του βιασμού, της ληστείας και του εμπρησμού σχηματίστηκε σε βάρος του 35χρονου άνδρα, ο οποίος ομολόγησε τη ενοχή του για την πολύκροτη υπόθεση βιασμού και δολοφονίας μίας 34χρονης γυναίκας στην Ξάνθη.
Το έγκλημα διαπράχθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης, 27 Δεκεμβρίου, καθώς το θύμα επέστρεφε στην κατοικία της έπειτα από νυχτερινή διασκέδαση.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο δράστης «προσέγγισε την 34χρονη [...] και ασκώντας σωματική βία ασέλγησε σε βάρος της και την κακοποίησε σεξουαλικά. Στη συνέχεια, την χτύπησε με τα χέρια του στο κεφάλι της και την περιέλουσε με εύφλεκτο υγρό (βενζίνη). Παράλληλα προκάλεσε φωτιά και αφού αφαίρεσε την τσάντα της, που περιείχε διάφορα έγγραφα και το κινητό της τηλέφωνο, τράπηκε σε φυγή.
Αποτυπώματα του 35χρονου εντοπίστηκαν σε αυτοκίνητο δίπλα στη σορό της γυναίκας, ενώ ο ιατροδικαστής που εξέτασε το θύμα έκανε λόγο για πρωτοφανή μανία του δράστη.
Για «τερατούργημα» έκανε λόγο από την πλευρά του ο αστυνομικός διευθυντής Ξάνθης, Γιώργος Γκοντοσίδης, έπειτα από την εξιχνίαση του εγκλήματος. Νωρίτερα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Γκοντοσίδης σημείωσε πως επρόκειτο για πρωτοφανές έγκλημα, σημειώνοντας ωστόσο πως η υπόθεση διαλευκάνθηκε πολύ γρήγορα και επανήλθε η ηρεμία στους κατοίκους που είχαν γεμίσει τρόμο και ανησυχία, προσθέτοντας πως ο δράστης ήταν ο υπ’ αριθμόν 1 ύποπτος.
Σημειώνεται πως ο δράστης είχε απασχολήσει και κατά το παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για υποθέσεις απόπειρας βιασμού και κλοπών.Πηγή: skai.gr
 http://troktiko.eu/2012/12/baria-dikografia-gia-ton-drasth-ths-polukroths-dolofonias-sthn-xanthh/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...