Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Συντηρητική κατάσχεση του 50% του γηπέδου Καραϊσκάκη

Τη συντηρητική κατάσχεση του 50% του σταδίου Καραϊσκάκη, το οποίο ήταν στην ιδιοκτησία των επιχειρηματιών Λαυρέντη Λαυρεντιάδη και Αντώνη Ρογκόπουλου διέταξε σήμερα η ανακρίτρια, Ιωάννα Χατζάκη...

Υπό καθεστώς συντηρητικής κατάσχεσης τελεί πλέον το 50% του σταδίου Καραϊσκάκη ύστερα από σχετική διάταξη της ανακρίτριας της υπόθεσης Λαυρεντιάδη, Ιωάννας Χατζάκη.
Η δικαστική λειτουργός έκανε δεκτή σχετική πρόταση του Εισαγγελέα πρωτοδικών Ιωάννη Δραγάτση, ο οποίος ζήτησε να τεθεί σε καθεστώς συντηρητικής κατάσχεσης το ήμισυ του σταδίου, που ανήκει στον βασικό κατηγορούμενο της υπόθεσης των δανείων της Proton Bank, Λαυρέντη Λαυρέντιάδη και στον επίσης εμπλεκόμενο στην υπόθεση των δανείων επιχειρηματία Αντώνη Ρογκόπουλο.
Η κίνηση των δικαστικών αρχών γίνεται προκειμένου να διασφαλιστούν οι απαιτήσεις των μετόχων της τράπεζας που ζημιώθηκαν από την υπεξαίρεση με την μορφή των επίμαχων δανείων, ύψους πλέον των 700 εκατομμυρίων ευρώ, που χορήγησε η Proton υπό την ηγεσία του προφυλακισμένου επιχειρηματία σε εταιρείες συμφερόντων του.

 http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2012/12/50_3100.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...