Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Συλλήψεις για παράνομο τζόγο στα Χανιά

Σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη είχε μετατρέψει το κατάστημα του ένας 58 χρόνος, από τα Χανιά, που συνελήφθη από την Αστυνομία...
μαζί με 12 θαμώνες του καταστήματος, ηλικίας από 21 έως 68 ετών, για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παιχνίδια.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 58χρονος, ως ιδιοκτήτης του καταστήματος, είχε επιτρέψει σε οκτώ από τους συλληφθέντες, να παίζουν το τυχερό και απαγορευμένο χαρτοπαίγνιο «ΠΟΚΑ» στην αμερικανική παραλλαγή του «TEXAS HOLDEM POKER» με χρήματα και χαρτοπαικτικές μάρκες διαφόρων χρωματισμών, οι οποίες αντιστοιχούσαν σε διάφορα χρηματικά ποσά και στους υπόλοιπους τέσσερις, να παίζουν ζάρια.

Κατά τον έλεγχο της ΕΛΑΣ κατασχέθηκαν εξακόσιες ογδόντα χαρτοπαικτικές μάρκες διαφόρων χρωματισμών, οι οποίες αντιστοιχούσαν, στο χρηματικό ποσό των, περίπου, δέκα πέντε χιλιάδων ευρώ, το χρηματικό ποσό των χιλίων πενήντα οκτώ ευρώ και εβδομήντα λεπτών, προερχόμενο από τη διενέργεια των παράνομων τυχερών παιχνιδιών,έντεκα κουτιά με τραπουλόχαρτα, δυο ζεύγη ζάρια και ένα βιβλίο σημειώσεων, όπου αναγράφονταν, στοιχεία διαφόρων παικτών, χρηματικά ποσά τα οποία διέθεταν στο κάθε τυχερό παιχνίδι,πλήρεις αναφορές των διακινούμενων χρηματικών ποσών, από και προς τους παίκτες, καθώς και η είσπραξη του καταστήματος ανά ημέρα, ποσά τα οποία παρέμεναν αδασμολόγητα, καθ'όσον αποκρύπτονταν από την επίσημη είσπραξη.

 http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2012/12/blog-post_9134.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...