Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2012

Έκλεψαν γεννήτρια από το προσαραγμένο νότια της Κρήτης πλοίο "Santa"

Στόχος ληστών έπεσε τις προηγούμενες ημέρες το προσαραγμένο νότια της Κρήτης, στα σύνορα Χανίων και Ρεθύμνου...
πλοίο "Santa" που μετέφερε λαθραίο φορτίο, καθώς όπως έγινε γνωστό, άγνωστοι αφαίρεσαν μια ηλεκτρογεννήτρια ενώ σε εξέλιξη είναι οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό των δραστών.

Υπενθυμίζεται ότι το φορτηγό πλοίο "Santa" σημαίας Μολδαβία, μεταφέροντας χιλιάδες πακέτα λαθραίων τσιγάρων, προσάραξε στα μέσα Δεκεμβρίου σε βραχώδη ακτή στη θαλάσσια περιοχή Αγίας Μαρίνας στον κόλπο του Καστέλου στα νότια όρια των νομών Ρεθύμνης και Χανίων, με πλήρωμα πέντε Γεωργιανούς και καπετάνιο Ουκρανό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr την καταγγελία έκανε το πρωί της Παρασκευής ο μεσεγγυούχος, ο οποιος έχει οριστεί με διαταγή του ανακριτή ως υπεύθυνος του πλοίου, μέχρι να βρεθεί ο ιδιοκτήτης του.

Πρόβλεψη για φύλαξη του πλοίου απο την πλευρά των αρχών δεν υπάρχει ενώ ο μεσεγγυούχος αντιλήφθηκε το βράδυ της Τετάρτης την κλοπή της ηλεκτρογεννήτριας και ειδοποίησε τον Εισαγγγελέα.

Οι δράστες πιθανολογείται ότι προσέγγισαν το πλοίο με βάρκα, εισέβαλαν στο "Santa" πήραν την γεννήτρια βάρους πάνω απο μισό τόνο, και στη συνέχεια αφού τη φόρτωσαν στη βάρκα, εξαφανίστηκαν. http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2012/12/santa_29.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...