Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Συνελήφθησαν 18 «τζογαδόροι» σε Ηράκλειο, Χανιά και Ρέθυμνο παραμονή Πρωτοχρονιάς

image414 Συνελήφθησαν 18 «τζογαδόροι» σε Ηράκλειο, Χανιά και Ρέθυμνο παραμονή Πρωτοχρονιάς
Οι Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Κρήτης, σε όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, διενεργούν συστηματικούς ελέγχους σε καταστήματα και άλλους χώρους για την καταπολέμηση του παράνομου «τζόγου».
Στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων ελέγχων, συνελήφθησαν σήμερα, παραμονή Πρωτοχρονιάς, σε τέσσερις περιπτώσεις, σε Χανιά, Ηράκλειο και Ρέθυμνο, δύο αλλοδαποί και δέκα έξι ημεδαποί για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια, ενώ κατασχέθηκε συνολικά το χρηματικό ποσό των 8.380,00 ευρώ.
Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, σήμερα (31.12.2012) τα ξημερώματα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Χανίων, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα «Καφετέρια» στον Αλικιανό Χανίων όπου διαπιστώθηκε να διενεργείται το παράνομο τυχερό παίγνιο των πεσών (ζάρια)
Συνελήφθησαν, συνολικά εννέα (9) άτομα, ο 39χρονος ημεδαπός, ιδιοκτήτης του καταστήματος, ο οποίος είχε παραβιάσει τη σφράγιση που είχε τεθεί στο κατάστημα του, από την αρμόδια Δημοτική Αρχή και να έχει επιτρέψει σε οκτώ (8) ημεδαπούς πελάτες του καταστήματος, ηλικίας από 35 έως 57 ετών, να διενεργούν το παράνομο και τυχερό παίγνιο των πεσών (ζάρια).
Κατασχέθηκαν συνολικά:
• Το χρηματικό ποσό των χιλίων εννιακοσίων εβδομήντα (1.970,00) ευρώ, προερχόμενο από τη διενέργεια του παράνομου παιχνιδιού.
• Ένα (1) ζεύγος ζάρια.
Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μουσούρων. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.
Στη δεύτερη περίπτωση, χθες (30.12.2012) το απόγευμα στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου πραγματοποιήθηκε έλεγχος, σε κατάστημα «καφετέρια», όπου διαπιστώθηκε η διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα παίγνια.
Συνελήφθησαν, συνολικά τρία (3) άτομα, ο 34χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος, ο οποίος είχε εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του καταστήματος τρία (3) ηλεκτρονικά παιγνιομηχανήματα τύπου «φρουτάκια» επιτρέποντας σε δύο (2) ημεδαπούς πελάτες του καταστήματος ηλικίας 44 και 38 ετών, τη συμμετοχή στο εν λόγω τυχερό παίγνιο.
Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
• Τρία (3) ηλεκτρονικά παιγνιομηχανήματα τύπου «Φρουτάκια».
Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηράκλειου. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.
Στη τρίτη περίπτωση, χθες (30.12.2011) μετά τα μεσάνυχτα στο Ρέθυμνο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνου, του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου, του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Ρεθύμνου, της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ) Ρεθύμνου, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα «καφενείο», ιδιοκτησίας 36χρονου ημεδαπού ο οποίος απουσίαζε κατά τον έλεγχο και αναζητείται, όπου διαπιστώθηκε να διενεργείται το παράνομο τυχερό χαρτοπαίγνιο «poker».
Συνελήφθησαν συνολικά τρία άτομα. Ένας 37χρονος ημεδαπός, ο οποίος με τηλεχειριστήριο ενεργοποίησε ασύρματα ηχητική συσκευή εντός του καταστήματος προειδοποιώντας τους πελάτες για τον έλεγχο και μία 27χρονη ημεδαπή και 29χρονη αλλοδαπή υπήκοος Γεωργίας, για παραβάσεις νομοθεσίας περί παιγνίων.
Κατασχέθηκαν συνολικά :
• Δύο (2) ηλεκτρονικοί υπολογιστές, για την διεξαγωγή του τυχερού και απαγορευμένου παιγνίου «poker».
• Ένα κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης αποτελούμενο από δύο (2) κάμερες με τα καταγραφικά τους μηχανήματα.
• Ένα (1) τηλεχειριστήριο ενεργοποίησης ηχητικών συσκευών και
• Το χρηματικό ποσό των τριακοσίων είκοσι δύο (322) ευρώ.
Στην τέταρτη περίπτωση χθες (30.12.2012) το βράδυ στο Πέραμα του Δήμου Μυλοποτάμου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ) Ρεθύμνου, του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Ρεθύμνου, των Αστυνομικών Τμημάτων Ανωγείων – Γεροποτάμου και του Τμήματος Ασφαλείας Γεροποτάμου, πραγματοποιήθηκε εέλεγχος σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ιδιοκτησίας 51χρονης αλλοδαπής υπήκοος Χιλής, η οποία απουσίαζε κατά τον έλεγχο και αναζητείται για παραβάσεις νομοθεσίας περί παιγνίων.
Συνελήφθησαν, συνολικά τρία (3) άτομα, δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 29 και 68 ετών και μία αλλοδαπή υπήκοος Βουλγαρίας ηλικίας 32 ετών αντίστοιχα, για παραβάσεις νομοθεσίας περί παιγνίων.
Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε η εγκατάσταση εννέα (9) ηλεκτρονικών υπολογιστών οι οποίοι ήταν συνδεδεμένοι με κεντρικό εξυπηρετητή «server» του καταστήματος για την διεξαγωγή του τυχερού και απαγορευμένου παιγνίου «φρούτακια»
Κατασχέθηκαν συνολικά :
• Εννέα (9) ηλεκτρονικοί υπολογιστές και
• Το χρηματικό ποσό των έξι χιλιάδων και εβδομήντα οκτώ (6.078) ευρώ.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.
Πηγή: flashnews.gr
http://troktiko.eu/2012/12/sunelifthhsan-18-tzogadoroi-se-hrakleio-chania-kai-rethumno-paramoni-protochronias/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...