Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2012

Σε Jelly Bean αναβαθμίζονται τα Xperia του 2012

image258 Σε Jelly Bean αναβαθμίζονται τα Xperia του 2012
 
Η Sony ανακοίνωσε την αναβάθμιση των μοντέλων Xperia στην έκδοση Jelly Bean 4.1 του Android. Η αναβάθμιση αφορά τα smartphones που κυκλοφόρησαν εντός του 2012, με τα πρώτα που θα λάβουν την ενημέρωση να είναι τα Xperia T, Xperia TX και Xperia V.
Το πρώτο στάδιο θα ξεκινήσει το Φεβρουάριο του 2013, με το δεύτερο να ορίζεται για το Μάρτιο του ίδιο έτους και να αφορά στα μοντέλα Xperia P, Xperia Go και Xperia J. Τέλος τον Απρίλιο θα πάρουν σειρά τα Xperia S, Xperia SL, Xperia Ion και Xperia Acro S.
Η Sony επίσης έκανε γνωστό, για ποια συγκεκριμένα μοντέλα δεν θα θα είναι διαθέσιμη η αναβάθμιση, σε αυτά περιλαμβάνονται τα Xperia U, Xperia Sola, Xperia Micro και Xperia Tipo.
Ήδη υπήρξαν κάποιες αντιδράσεις από τους κατόχους των παραπάνω συσκευών, οι εκπρόσωποι της εταιρείας όμως έσπευσαν να ξεκαθαρίσουν ότι έλαβαν την συγκεκριμένη απόφαση με γνώμονα την καλύτερη δυνατή εμπειρία των χρηστών.
Οι συγκεκριμένες συσκευές δεν έχουν το hardware να υποστηρίξουν την έκδοση Jelly Bean, οπότε καλύτερα να παραμείνουν στην Ice Cream Sandwich.
 
 
 http://troktiko.eu/2012/12/se-jelly-bean-anabathmizontai-ta-xperia-tou-2012/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...