Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Τηλέφωνο «φιλικό» προς τους ηλικιωμένους από τη Fujitsu

image396 Τηλέφωνο «φιλικό» προς τους ηλικιωμένους από τη Fujitsu
 
Η ιαπωνική εταιρία ηλεκτρονικών συσκευών , Fujitsu, βλέποντας πως οι Apple και Samsung κρατάνε τα ηνία στην αγορά των smartphones με μεγάλες δυνατότητες και εξελιγμένες λειτουργίες, αποφάσισε να απευθυνθεί σε ένα λιγότερο απαιτητικό κοινό, αυτό των ηλικιωμένων, που όμως αντιμετωπίζει δυσκολίες στην χρήση των συσκευών λόγω προβλημάτων στην όραση, την ακοή ή την εξοικείωση. Η εταιρία έχει κυκλοφορήσει από το περασμένο καλοκαίρι, μία συσκευή στην Ιαπωνία, που διαθέτει ένα εξαιρετικά φιλικό και εύχρηστο περιβάλλον και είναι εξοπλισμένο με λειτουργικό Android που έχει προσαρμοστεί στις ανάγκες της συσκευής. Το Raku-Raku, όπως είναι νωστο στην Ιαπωνία και σημαίνει «άνετο», διαθέτει οθόνη 4 ιντσών με ανάλυση 800 x 480, επεξεργαστή με χρονισμό στα 1,4GHz, κάμερα 8 megapixel και λειτουργικό Android IceCream Sandwich.
Η κεντρική οθόνη της συσκευής (home screen) δίνει εύκολα την πρόσβαση σε βασικές λειτουργίες, όπως τα μηνύματα, τις επαφές και το πληκτρολόγιο κλήσεων, με τον πρόεδρο της εταιρίας, Masami Yamamoto, να το τονίζει πως θα γίνουν και περαιτέρω τροποποιήσεις αναλόγως με τη χώρα κυκλοφορίας του Raku-Raku.
Χαρακτηριστική είναι η λειτουργία «καθυστερημένων ήχων» που δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να ακούει τη φωνή εκείνου που καλεί πολύ πιο αργά ώστε άνθρωποι με προβλήματα ακοής να μην έχουν πρόβλημα με την επικοινωνία τους. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του, εκτός Ιαπωνίας, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή.
 Τηλέφωνο «φιλικό» προς τους ηλικιωμένους από τη Fujitsu
 
http://troktiko.eu/2012/12/thlefono-filiko-pros-tous-hlikiomenous-apo-th-fujitsu/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...