Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

35χρονος ο δράστης του φρικιαστικού εγκλήματος στη Ξάνθη - Άγριο λιντζάρισμα νωρίτερα έξω από το σπίτι του

Φέρεται να ομολόγησε τελικά, όπως αναφέρουν πηγές της Ασφαλείας, ο δράστης της αποτρόπαιης δολοφονίας της 34χρονης Ζωής, τα ξημερώματα της Πέμπτης. Ο 35χρονος...

Χρήστος Παπάζογλου από το Μυρωδάτο, προσήχθη σύμφωνα με το xanthipress.gr και φέρεται να ομολόγησε το έγκλημα ενώ λίγο πριν τις 10 και ενώ είχε μεταφερθεί στο σπίτι του για τη συλλογή στοιχείων και πειστηρίων, ο κόσμος αντιλήφθηκε την παρουσία του και κατά την αποχώρηση όρμηξε να τον λιντσάρει ! Ισχυρή αστυνομική δύναμη είχε αποκλείσει την πολυκατοικία που μένει στην οδό Περικλέους, στην Ξάνθη.

Σύμφωνα με άλλες πηγές δεν προχώρησε σε ομολογία αλλά οι άνδρες της Αστυνομίας είναι σίγουροι ότι πρόκειται για αυτόν. Εφόσον ταυτοποιηθεί το γενετικό υλικό που έχει συλλεχθεί από τον τόπο του εγκλήματος και τον ύποπτο, θα προχωρήσουν σε σύλληψη και σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος του.

Δεν επιβεβαιώνεται αν ο φερόμενος ως δράστης γνώριζε την 34χρονη Ζωή. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί για απόπειρα βιασμού μιας φοιτήτριας - πριν από ένα χρόνο- αλλά δεν είχε προφυλακιστεί, χωρίς να είναι γνωστοί ακόμη οι λόγοι.

 http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2012/12/35_27.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...