Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Μυστήριο γύρω από τη μάνα του δολοφόνου

 Μυστήριο γύρω από τη μάνα του δολοφόνου
 
Σε μια υπόθεση στην οποία τα περισσότερα ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα, η προσωπικότητα της μητέρας του δράστη αποτελεί ένα ακόμα μυστήριο ανάμεσα στους φίλους της, που την περιγράφουν ως μια γυναίκα χαριτωμένη και υπεύθυνη και στους άλλους που τη θεωρούσαν εκκεντρική συλλέκτρια όπλων. Η Νάνσι Λάνζα ήταν είναι το πρώτο θύμα της φονικής μανίας του γιου της Άνταμ, ενός 20χρονου εσωστρεφούς νέου που η σκότωσε στο σπίτι τους με ένα από τα όπλα της, προτού εισβάλει στο δημοτικό σχολείο Sandy Hook.
Η προσωπικότητα της ξανθιάς χαμογελαστής γυναίκας, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, παραμένει μυστήριο για πολλούς, αναφέρει το ΑΜΠΕ-ΜΠΕ.
Τα μόνα πράγματα που είναι εξακριβωμένα για τη ζωή της είναι ότι χώρισε τον σύζυγό της, διευθυντικό στέλεχος της GE Capital, ότι ζούσε σε ένα ωραίο σπίτι στο Newtown και πως είχε στην κατοχή της πολλά όπλα.
Σύμφωνα με την πρώην κουνιάδα της Μάρσα Λάνζα, η Νάνσι ήταν πάντα σε εγρήγορση, προετοιμασμένη να επιβιώσει σε περίπτωση μεγάλης καταστροφής ή κατάρρευσης της παγκόσμιας οικονομίας. Άλλες μαρτυρίες κάνουν λόγο για μια φυσιολογική γυναίκα που όπως και πολλοί Αμερικανοί αγαπούσε τα όπλα και την οποία σκότωσε ο γιος της για τον οποίο έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε.
Πολλοί φίλοι της έσπευσαν να την υπερασπιστούν, όπως ο Τζον Μπέργκουιστ, ο οποίος μιλάει για μια «χαριτωμένη γυναίκα, που έφερνε το χαμόγελο όπου και αν πήγαινε». «Ήταν ένας πολύ υπεύθυνος άνθρωπος, ειδικά σε θέματα ασφάλειας», πρόσθεσε στο CNN ένας άλλος φίλος της, ο Ρας Χάνομαν, ο οποίος επέμεινε πως χρησιμοποιούσε τα όπλα με μεγάλες προφυλάξεις. «Είχε αναπτυγμένο αίσθημα ηθικής», πρόσθεσε ένας ακόμα φίλος της ο Σεμπάστιαν Μόρελ.
Σε κάθε περίπτωση φαίνεται πως η Νάνσι Λάνζα φρόντιζε το γιο της, τον οποίο περιγράφουν ως εξαιρετικά έξυπνο, αλλά πολύ δύσκολο στις κοινωνικές του επαφές. Αντίθετα με το μεγάλο του αδελφό που ακολούθησε τον πατέρα τους, ο Ανταμ ζούσε πάντα με την μητέρα του, η οποία είχε αναλάβει τα τελευταία χρόνια την εκπαίδευσή του.
Οι φίλοι της Νάνσι Λάνζα δήλωσαν επίσης στο CNN ότι σχεδίαζε να εγκαταλείψει την επόμενη χρονιά το Newtown και να αναζητήσει ένα πανεπιστήμιο που να ταιριάζει στο γιο της. Η αστυνομία ανακοίνωσε πως διαθέτει σημαντικά στοιχεία για την έρευνα σχετικά με τον θάνατο της και τις συνθήκες που έσπρωξαν το γιο της να διαπράξει την σφαγή στο Sandy Hook.

 http://troktiko.eu/2012/12/mustirio-guro-apo-th-mana-tou-dolofonou/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...