Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Οικογενειακή τραγωδία στις Σέρρες

Τραγικό θάνατο βρήκε 44χρονος οδηγός από την Ηράκλεια Σερρών, όταν το αυτοκίνητο, που οδηγούσε, ανατράπηκε, με αποτέλεσμα ο ίδιος να...
τραυματιστεί θανάσιμα, ενώ σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται ο 15χρονος γιος του, που επέβαινε στο αυτοκίνητο, με έναν 14χρονο φίλο του.

Το δυστύχημα συνέβη στο 5ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Ηράκλειας – Στρυμονικού, κοντά στο χωριό Λιθότοπος, όταν, για άγνωστους, μέχρι στιγμής λόγους, ο 44χρονος οδηγός του οχήματος, σε μία ελαφρά στροφή, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και προσέκρουσε σε δέντρο.

Από τη σφοδρή σύγκρουση το όχημα εξετράπη με αποτέλεσμα ο οδηγός να βρει ακαριαίο θάνατο, ενώ σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε, στο γενικό νοσοκομείο των Σερρών, ο 15χρονος γιος του και ελαφρά τραυματισμένος ο 14χρονος ,που επέβαινε στο αυτοκίνητο. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, από το Γ. Νοσοκομείο των Σερρών,ο 44χρονος είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας.
 http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2012/12/blog-post_5490.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...