Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Σοκ στη Γαλλία: Αυτοκτόνησε αφού σκότωσε τα παιδιά και τη γυναίκα του!


Κρέμασε τα δύο ανήλικα κοριτσάκια του και μαχαίρωσε θανάσιμα τη σύζυγό του.

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ένας πατέρας στη νότια  Γαλλία σκότωσε τα δυο του ανήλικα κοριτσάκια και τη γυναίκα του και στη γυναίκα αυτοκτόνησε!  Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσαν γαλλικά δελτία ειδήσεων, ο 40χρονος δράστης  πιστεύεται ότι κρέμασε τα δυο παιδιά του και μαχαίρωσε θανάσιμα τη γυναίκα του πριν δώσει τέλος στη ζωή του, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.

Η αστυνομία ανακάλυψε τα πτώματα τη Δευτέρα στο Σαλόν-Ντε-Προβάνς στο παράκτιο τμήμα της Μπους– ντου- Ρον όταν τα δυο κορίτσια της οικογένειας δεν εμφανίστηκαν στο σχολείο και κινήθηκε η διαδικασία αναζήτησής τους.

Η ηλικία των δυο κοριτσιών σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές ήταν κοντά στα 10, ενώ η μητέρα τους που βρέθηκε μαχαιρωμένη εργαζόταν στην τοπική στρατιωτική βάση.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
http://almyrosinfo.gr/data_info.php?prod_id=13175&timicat1=95920&timicat2=98974&timicat3=0&timicat4=0&timicat5=0&timicat6=0&timicat7=0

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...