Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Πλημμύρισαν τα Χανιά από Αι Βασίληδες χθες το βράδυ


Περισσότεροι από 1500 Αι Βασίληδες με τεράστια χαμόγελα, κέφι και ρυθμό ξεχύθηκαν στο κέντρο της πόλης. Μετέφεραν μήνυμα αγάπης...
ελπίδας και αλληλεγγύης συγκεντρώνοντας περισσότερα από 20.000 ευρώ για τα παιδιά της πόλης με προβλήματα υγείας. Πήραν μέρος στο santa run, τον λιγότερο ανταγωνιστικό αγώνα δρόμου που έγινε ποτέ, αφού κανείς από τους συμμετέχοντες δεν ήθελε να τελειώσει....
Περισσότεροι από 1500 Αη Βασίληδες έφεραν τα Χριστούγεννα στα Χανιά, τραγουδώντας, μοιράζοντας καραμέλες, πίνοντας μπύρες και χορεύοντας στο πάρτυ που δόθηκε στον τερματισμό.
Οι συμμετοχές φέτος ξεπέρασαν κάθε προσδοκία αφού οι Αη Βασίληδες τετραπλασιάστηκαν!!! Έγιναν όλοι μαζί μία μεγάλη, χαρούμενη, κόκκινη παρέα με απίστευτη δυναμική που κινητοποιεί όλη την πόλη. Τα Χανιά έχουν το δικό τους Αη Βασίλη. Και τον λένε Santa Run!!!
To 2o Santa Run Χανίων διοργανώθηκε από το Σύλλογο Μαζικού Αθλητισμού Chania Personal Training -ΚΟΤΙΝΟΣ, την αθλητική παρέα του Ορίζοντα και το Δίκτυο fm 91,5. Στο πάρτυ που ακολούθησε τραγούδησαν τα "Σιγανά Ποτάμια" και οι "Vanila Swing". Το κόστος της διοργάνωσης καλύφθηκε από τους χορηγούς. Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα δοθούν εξ' ολοκλήρου στους συλλόγους ΚΗΦΑΜΕΑ, ΕΛΕΠΑΠ, ΚΗΦΑΠ, ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ που στηρίζουν παιδιά της πόλης με προβλήματα υγείας.

 http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2012/12/blog-post_7698.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...