Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Η Samsung θα ακολουθήσει την ίδια τακτική με την Apple για το νέο Galaxy!


Λίγες μέρες πριν την επίσημη παρουσίαση του Samsung Galaxy S III που είναι στις 3 Μαΐου στο Λονδίνο, μια φήμη της τελευταίας στιγμής έρχεται να μας προσγειώσει απότομα.Μέχρι τώρα οι φήμες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy S III ήταν πάρα πολλές και ο πήχης σχετικά με της δυνατότητες της συσκευής είχε ανεβεί παρα πάρα πολύ σε σχέση με των ανταγωνισμό.

Μια φήμη όμως που κυκλοφόρησε πριν λίγο, μας προτρέπει να κρατάμε "μικρό καλάθι" αφού το νέο Samsung Galaxy S III δεν θα είναι τόσο παντοδύναμο αλλά θα είναι μια αναβάθμιση του Samsung Galaxy S II.

Συγκεκριμένα μια ανώνυμη πληροφορία που έφτασε στο CNET λέει ότι η Samsung θα ακολουθήσει τη τακτική της Apple που αντί για το iPhone 5 μας παρουσίασε το iPhone 4S, έτσι η Samsung θα κάνει μια μικρή αναβάθμιση στο hardware που πιθανότατα θα είναι η οθόνη που θα γίνει HD και ο επεξεργαστής που από Dual Core θα γίνει Quad Core.

Η ίδια πηγή λέει ότι η Samsung θα παρουσιάσει ένα νέο "εντυπωσιακό" χαρακτηριστικό όπως η Apple έκανε με τη Siri και αυτό θα είναι ότι η μπροστινή κάμερα του κινητού θα παρακολουθεί τα μάτια του χρήστη και όταν αυτός δεν κοιτάει στην οθόνη το κινητό θα κλειδώνει αυτόματα.

Όπως και να έχει λίγες μέρες μείνανε έως τις 3 Μαΐου όπου είναι η επίσημη παρουσίαση οπότε και θα ξέρουμε στα σίγουρα όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του SGS III.
technewz.gr
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2012/04/samsung-apple-galaxy.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...