Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Ross Brawn : Όλα ανοιχτά για τον Michael Schumacher

Ο Michael Schumacher και η Mercedes δε σκοπεύουν να πάρουν μια βιαστική απόφαση για το μέλλον του πολυπρωταθλητή στη γερμανική ομάδα. Το συμβόλαιο του Schumi λήγει στο τέλος του 2012 και θα είναι ένα από τα “καυτά” μεταγραφικά θέματα τις φετινής χρονιάς. Το μόνο πρόβλημα που δείχνει να υπάρχει είναι η ηλικία του Γερμανού, καθώς είναι ήδη 43 και στην έναρξη της σεζόν του 2013 θα έχει κλείσει τα 44!
Ο φετινός Schumacher δεν έχει καμία σχέση με τον οδηγό που βλέπαμε το 2010, αλλά ακόμα δεν έχει καταφέρει να χειροκροτηθεί από τον κόσμο βρισκόμενος στο βάθρο των νικητών. Φυσικά, σ’ αυτό έχει συμβάλει και η κακή τύχη, όπως είδαμε στο προηγούμενο Grand Prix, καθώς έφυγε από τα pits χωρίς να έχει βιδωθεί ο εμπρός δεξιά τροχός, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει και η Mercedes να δεχθεί πρόστιμο €5.000.
Ο Ross Brawn, Πρόεδρος της Mercedes AMG, αναφέρει ότι όλες οι επιλογές είναι ανοιχτές σχετικά με το συμβόλαιο του 43χρονου και πως δε πρέπει να κάνουμε πολλή υπομονή, για να μάθουμε αν θα υπάρξει επέκταση ή όχι.
Όλα είναι τελείως ανοιχτά. Θα είναι ξεκάθαρα τι είναι καλύτερο για εκείνον, τι είναι καλύτερος για ‘μάς, και τι είναι καλύτερος για όλους μας, κάπου μέσα στη σεζόν. Αλλά, υπάρχει πολύς δρόμος μέχρι τότε. Είναι ένας φανταστικός οδηγός και ένας σπουδαίος παίκτης της ομάδας.
Πάντως, σύμφωνα με φήμες, είναι πολύ πιο πιθανή μια επέκταση συμβολαίου. Θα πρέπει, όμως, να περιμένουμε. Πολλά θα εξαρτηθούν από την απόδοση του Γερμανού και της Mercedes. Αν συνεχίσουν να είναι ανταγωνιστικοί, και ο Schumacher αντέχει σωματικά, δεν υπάρχει λόγος να μη συνεχίσει.
[Πηγή: GMM]
http://www.autoblog.gr/2012/04/18/everything-is-open-for-schumacher-says-brawn/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...