Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Βροχές και συννεφιά έως το Πάσχα

Άστατος θα είναι ο καιρός την Μεγάλη Πέμπτη, τη Μεγάλη Παρασκευή όπως και το βράδυ της Αναστάσεως. Με ομπρέλες στο χέρι θα πουν το Χριστός Ανέστη, όλοι όσοι βρεθούν σε κάποιο από τα νησιά του Ιονίου, ενώ παρόμοιο θα είναι το σκηνικό του καιρού στα βόρεια, ηπειρωτικά και δυτικά της χώρας.

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, απο το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα αναμένεται να εκδηλωθούν βροχοπτώσεις κυρίως στα βόρεια, το ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα. Υπό βροχή αναμένεται να ολοκληρωθεί η επιστροφή των εκδρομέων καθώς τις απογευματινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα εκδηλωθούν βροχοπτώσεις

Πιο αναλυτικά :

Μ. Πέμπτη
Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά, τη Θεσσαλία, τη Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου θα σημειωθούν νεφώσεις που παροδικά θα είναι αυξημένες και θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Τις πρωινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικές καταιγίδες στα βορειοδυτικά της χώρας, Στις υπόλοιπες περιοχές θα σημειωθούν νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 Μποφόρ, που βαθμιαία στα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Μ. Παρασκευή
Νεφώσεις θα σημειωθούν σε ολόκληρη τη χώρα που από το μεσημέρι στα Ιόνιο και τα Ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές . Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 Μποφόρ και το βράδυ στο Ιόνιο τοπικά 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε κανονικά για την εποχή επίπεδα

Μ. Σάββατο
Νεφώσεις, βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν το βράδυ της Ανάστασης σε ολόκληρη τη χώρα. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στο Ιόνιο και τα Ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 Μποφόρ και πιθανόν στα πελάγη τοπικά 8 Μποφόρ. Από το βράδυ θα στραφούν στα δυτικά σε δυτικούς. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα δυτικά και βόρεια.

Κυριακή του Πάσχα
Στα δυτικά θα σημειωθούν νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας θα εκδηλωθούν βροχές μετά τις μεσημβρινές ώρες κυρίως στα βόρεια, το ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 5 με 7 Μποφόρ με εξασθένηση από το βράδυ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.


Δευτέρα
Στα δυτικά και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα θα σημειωθούν νεφώσεις τις απογευματινές ώρες που στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν βροχοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

http://on-news.gr/2012/04/11

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...