Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη, 11 Απριλίου 2012

Στη ΝΔ προσχώρησε η ανεξάρτητη βουλευτής Άρια Αγάτσα


ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ
Βουλευτές γίνονται ΞΕΦΤΙΛΑ σε πολίτες και κοινωνία προκειμένου να κερδίσουν άλλη μια τετραετία στα έδρανα της Βουλής.. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της Άριας Αγάτσα, η οποία εκλέχθηκε με το ΠΑΣΟΚ, ανεξαρτητοποιήθηκε και τώρα....

κατεβαίνει με την ΝΔ.. Τέτοια ξεφτίλα δεν έχει ξαναγίνει.. "Πολιτικοί" χωρίς ιδεολογία, χωρίς πιστευω, κοροιδευουν τους ψηφοφόρους για να εξασφαλίσουν την πάρτι τους.. «Στο πρόσωπό της», είπε, «η Νέα Δημοκρατία καλωσορίζει όσους και όσες, από οποιονδήποτε χώρο κι αν προέρχονται, παλεύουν μαζί μας για την ελπίδα και την ανόρθωση της χώρας. Παλεύουν και νικούν». Στη συνέχεια, η κ. Αγάτσα δήλωσε πως στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές θα είναι υποψήφια στη Βοιωτία με τη ΝΔ, εξηγώντας ότι με την απόφασή της αυτή, στηρίζει «την προσπάθεια του Αντώνη Σαμαρά και της Ν.Δ. για μια ισχυρή και σταθερή κυβέρνηση, πού, τη δραματικά κρίσιμη αυτή περίοδο, έχει ανάγκη η Ελλάδα».

Read : http://www.trelokouneli.gr/2012/04/blog-post_8767.html#ixzz1rk77vYeA

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...