Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη, 11 Απριλίου 2012

Η Β. Κορέα προκαλεί με πύραυλο

Για την εκτόξευση πυραύλου, όπως είχε προαναγγείλει, ετοιμάζεται η Βόρεια Κορέα. Ο επικεφαλής του δορυφορικού κέντρου ελέγχου της χώρας ανακοίνωσε ότι είναι σε εξέλιξη η διοχέτευση καυσίμων στις δεξαμενές του πυραύλου, ενώ επίκειται η εκτόξευση.

«Πιστεύω ότι η πλήρωση (των δεξαμενών) με καύσιμα θα ολοκληρωθεί σε κατάλληλο χρόνο», δήλωσε ο Παέκ Τσανγκ-χο, επικεφαλής του δορυφορικού κέντρου ελέγχου της Κορεατικής Επιτροπής Διαστημικής Τεχνολογίας, μιλώντας σε ομάδα ξένων δημοσιογράφων.

Δεν διευκρίνισε πάντως πότε θα ολοκληρωθεί η διαδικασία αυτή. «Και όσον αφορά τον ακριβή χρόνο της εκτόξευσης, αυτό θα αποφασιστεί από τους ανωτέρους μου», είπε.

Ο Λευκός Οίκος προειδοποίησε, πάντως, τη Βόρεια Κορέα ότι η σχεδιαζόμενη εκτόξευση ενός πυραύλου μεγάλου βεληνεκούς θα αποτελούσε κατάφωρη παραβίαση των διεθνών υποχρεώσεων της χώρας και θα έθετε σε κίνδυνο τη συνέχιση της παροχής τροφίμων από τις ΗΠΑ.

 http://on-news.gr/2012/04/1

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...