Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Η Microsoft στρέφεται στο Open Source

image239 Η Microsoft στρέφεται στο Open Source
 
Είναι αλήθεια ότι η είδηση μας ξάφνιασε. Η Microsoft μαζί με την Apple είναι δύο εταιρείες για τις οποίες όλοι πιστεύουν ότι έχουν αλλεργία στο open source. Παρόλα αυτά η εταιρεία που ίδρυσε ο Bill Gates σιγά σιγά αλλάζει στάση πάνω στο θέμα αυτό.
Καταρχάς έχει ήδη λάβει την 17η θέση σε ό,τι αφορά την κατάταξη των εταιρειών που συνεισφέρουν στην ανάπτυξη του πυρήνα του Linux (δεν πρόκειται για τυπογραφικό λάθος). Επιπλέον, έχει δημιουργήσει την Microsoft Open Technologies.
Η Microsoft Open Technologies είναι μια θυγατρική της Microsoft η οποία θα ασχολείται αποκλειστικά με το ανοιχτό λογισμικό και τα ανοιχτά πρότυπα. Στόχος είναι το Open Technologies να λειτουργεί παράλληλα μεν αλλά ανεξάρτητα από τα υπόλοιπα τμήματα της εταιρείας και να αποτελέσει ένα δίαυλο επικοινωνίας με τις κοινότητες ανοιχτού λογισμικού.
Επιπλέον θα επικεντρωθεί στο να γεφυρώσει τις τεχνολογίες της Microsoft με άλλες που δεν της ανήκουν αλλά και στην ανάπτυξη των ανοιχτών προτύπων και του ανοιχτού κώδικα.

http://troktiko.eu/2012/04/h-microsoft-strefetai-sto-open-source/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...