Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Χρυσή Αυγή εναντίον προεκλογικής συγκέντρωσης του ΠαΣοΚ


Φασαρία στην προεκλογική συγκέντρωση που πραγματοποίησε ο πρώην υπουργός του ΠαΣοΚ κ. Πέτρος Ευθυμίου στην πλατεία Κασταλίας στο Μαρούσι προκάλεσαν μέλη της Χρυσής Αυγής. Ατομα που πρόσκεινται στο κόμμα της Χρυσής Αυγής έκαναν διαδήλωση στο Μαρούσι υπέρ του καθεστώτος της 21ης Απριλίου. Εν συνεχεία, μετέβησαν....





στην πλατεία όπου είχε προεκλογική συγκέντρωση ο κ. Ευθυμίου. Πέταξαν νερά, καφέδες στους συγκεντρωμένους, φώναξαν συνθήματα εναντίον των πολιτικών και τραγούδησαν τον Εθνικό Υμνο και αποχώρησαν. Στην πλατεία μετέβησαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ προκειμένου να επαναφέρουν την τάξη. Η συγκέντρωση συνεχίστηκε κανονικά.

Ο κ. Ευθυμίου επικοινώνησε με τον πρόεδρο του ΠαΣοΚ κ. Ευάγγελο Βενιζέλο και τον ενημέρωσε για το γεγονός. Η εκπρόσωπος του ΠαΣοΚ κυρία Φώφη Γεννηματά δήλωσε σχετικά με το γεγονός αυτό: «Σαράντα πέντε χρόνια μετά την επιβολή του πραξικοπήματος των συνταγματαρχών, οπαδοί της Χρυσής Αυγής επέλεξαν την 21η Απριλίου προκειμένου να ασκήσουν βία σε εκδήλωση του υποψήφιου του ΠαΣοΚ Πέτρου Ευθυμίου. Η θρασύτητα της Χρυσής Αυγής ενισχύθηκε από τις θεωρίες συνωμοσίας που έχουν αναπτυχθεί και από τα παχιά λόγια των δυνάμεων της άρνησης.

»Καλούμε όλες τις πολιτικές δυνάμεις να καταδικάσουν τα έκτροπα. Καλούμε όλες τις πολιτικές δυνάμεις στη δημιουργία μετώπου για την προστασία των δημοκρατικών θεσμών. Ακόμη και η ανοχή εκκολάπτει το αυγό του φιδιού.

»Δεν θέλουμε να δούμε ναζιστικούς χαιρετισμούς στο ελληνικό κοινοβούλιο, δεν θέλουμε να δούμε να επιβραβεύονται όσοι πιστεύουν στη βία και στην αυτοδικία. Να αντισταθούμε όλοι μαζί!»

Την πορεία των μελών της Χρυσής Αυγής κατέγραφαν δύο συνεργεία ξένων τηλεοπτικών σταθμών. Οι αρμόδιοι αρνήθηκαν να δώσουν εικόνες στα ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια.
vima

Read : http://www.trelokouneli.gr/2012/04/blog-post_2819.html#ixzz1sjVZRYRB

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...