Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα, 2 Απριλίου 2012

Έρχεται το Google Drive


Η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη από τον Απρίλιο

Μπορεί η Google να έκανε μια πολύ δυναμική είσοδο στο χώρο των social media δημιουργώντας το Google+ αλλά μέχρι τώρα η εταιρεία έδειχνε να απέχει από τον τομέα του cloud.
Όλοι βέβαια ακούγαμε για το επερχόμενο Google Drive αλλά φαινόταν ότι επρόκειτο περισσότερο για φήμη παρά για κάτι χειροπιαστό. Παρόλα αυτά ήταν σαφές η εταιρεία δεν θα μπορούσε να μείνει για πολύ έξω από ένα τόσο σημαντικό πεδίο.

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη από τον Απρίλιο παρέχοντας μάλιστα 5GB δωρεάν χώρου. Πολύ πιο σημαντική βέβαια θα είναι η σύνδεση του Google Drive με το Google Docs. Όπως αναφέρεται μάλιστα, η εφαρμογή του Google Docs για το Android να μετονομαστεί σε Google Drive.

Ακόμη πιο ενδιαφέρουσα θα είναι η ενσωμάτωση του στο Google+ όπως άλλωστε και όλες οι υπόλοιπες υπηρεσίες της εταιρείας. Μένει μόνο να δούμε με ποιον ακριβώς τρόπο θα γίνει αυτό.

 http://www.on-news.gr/2012/04/google-drive.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...