Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Κάγκελα παντού. Η ΕΛΑΣ αγοράζει νέους φράχτες

 Κάγκελα παντού. Η ΕΛΑΣ αγοράζει νέους φράχτες
 Από το φόβο τους θα ζώσουν τα πάντα με κάγκελα και φράχτες.
Με τρία νέα μεταλλικά φράγματα εφοδιάζεται η Ελληνική Αστυνομία για τις μάχες της κατά των διαδηλωτών!! Οι τρείς αυτοί μεταλλικοί φράκτες, όμοιοι με αυτόν που γνωρίσαμε τους τελευταίους μήνες στην…….
λεωφόρο Β. Σοφίας, κατασκεύασε ελληνική εταιρεία με τις ίδιες προδιαγραφές, οι οποίες κρίθηκαν ικανοποιητικές από τους αρμόδιους αξιωματικούς του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ.
Και οι τρείς νέοι φράκτες θα έχουν μήκος 36 μέτρων, θα αναπτύσσονται από συρόμενο τρέιλερ και θα είναι εφοδιασμένοι με υδραυλικά αντιστηρίγματα για να απορροφούν την πίεση των διαδηλωτών.
Σύμφωνα με τον σχεδιασμό που έχουν καταρτίσει οι αξιωματικοί της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, με τους τρείς νέους αυτούς μεταλλικούς φράκτες θα μπορούν να αποκλείουν πλήρως ολόκληρες περιοχές όπως η πλατεία Συντάγματος σε περιπτώσεις μαζικών διαδηλώσεων, αφού οι δυνάμεις των ΜΑΤ που χρειάζονται για την υποστήριξη τους είναι πολύ μικρότερες από αυτές που χρησιμοποιούνται τώρα για τα ίδια σημεία αποκλεισμού.
Η βιασύνη να προμηθευτούν τέτοιου είδους φράκτες προεκλογικά μάλλον προοιωνίζει και νέο τσουνάμι μέτρων, για τα οποία οι κυβερνώντες αναμένουν μαζικές κινητοποιήσεις των πολιτών.
kafeneio-gr.blogspot.com
http://troktiko.eu/2012/04/kagkela-pantou-h-elas-agorazei-neous-frachtes/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...