Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Θα πληρώνουμε περισσότερα και θα φτάνουμε αργότερα

 Θα πληρώνουμε περισσότερα και θα φτάνουμε αργότερα
Άνοδος σημειώνεται από σήμερα την τιμή των εισιτηρίων των ακτοπλοϊκών εταιρειών, ενώ παράλληλα μειώνουν την ταχύτητα των πλοίων. Οσοι λοιπόν ετοιμάζεστε τις μέρες του Πάσχα να ταξιδέψετε με πλοίο για τα νησιά του Αιγαίου, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα θα δείτε τις τιμές των εισιτηρίων αυξημένες κατά 6%.
Ορισμένες ακτοπλοϊκές εταιρείες προχωρούν ήδη στην έκδοση ακριβότερων εισιτηρίων, ενώ αρκετές ακόμα, σύμφωνα με πληροφορίες, θα ανεβάσουν τα τιμολόγιά τους από αύριο το πρωί.
Παράγοντες της τουριστικής αγοράς επιμένουν παρά ταύτα ότι «σε σχέση με πέρυσι το Πάσχα οι τιμές των εισιτηρίων κινούνται στα ίδια επίπεδα», αφού τους προηγούμενους μήνες είχαν μεσολαβήσει μικρές μειώσεις στις τιμές των εισιτηρίων.
Για παράδειγμα αν κάποιος επιθυμεί να ταξιδέψει για τη Σύρο οι τιμές ανεβαίνουν κατά δυο ευρώ. Eτσι η οικονομική θα κοστίζει 29,5 ευρώ ενώ η αριθμημένη 33,5. Οσοι δε πάρουν αυτοκίνητο θα πληρώσουν τέσσερα ευρώ περισσότερα, αφού το εισιτήριο από 68 πάει στα 72 ευρώ.
ΠΗΓΗ: 24h.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...