Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Αναβαθμίζεται το live streaming του YouTube

Αν και πρόκειται για την πλέον δημοφιλή πλατφόρμα προβολής βίντεο στον κόσμο, το YouTube γνωρίζει ότι προκειμένου να διατηρήσει την πρωτοκαθεδρία του στο χώρο οφείλει να βελτιώνει το προϊόν του συνεχώς. Στο πλαίσιο της προσπάθειας αυτής λοιπόν, η υπηρεσία ανακοίνωσε κάποιες αρκετά σημαντικές αλλαγές…
Η βασικότερη είναι η δυνατότητα που έχουν πια οι παραγωγοί live streaming είτε να προβάλουν διαφημίσεις κατά τη διάρκεια μιας προβολής είτε να χρεώνουν για αυτήν. Επιπλέον έχουν προστεθεί και νέες λειτουργίες, όπως real-time analytics, μια νέα προβολή preview αλλά και δωρεάν Wirecast το οποίο δίνει τη δυνατότητα για επαγγελματική προβολή live γεγονότων απευθείας στο YouTube Live από το desktop του χρήστη.
Βέβαια, αν και υπάρχει μεγάλη ζήτηση της υπηρεσίας YouTube Live από χρήστες και παραγωγούς ακόμη αυτή προσφέρεται σε αρκετά περιορισμένη μορφή. Παρόλα αυτά η Google διαβεβαιώνει ότι σύντομα θα έχουν πρόσβαση όλοι όσοι θέλουν να την χρησιμοποιήσουν.

http://on-news.gr/2012/04/13/anavathmizete-to-live-streaming-tou-youtube/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...