Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Ηλικιωμένοι ασελγούσαν σε 14χρονες με την άδεια των γονιών τους


Σοκ προκαλεί η είδηση ότι 80χρονοι ασελγούσαν σε ανήλικες ηλικίας 14 και 15 ετών με την άδεια κιόλας των γονιών τους… Συγκεκριμένα, σε 9 χρόνια κάθειρξη και 3.000 ευρώ πρόστιμο καταδικάστηκαν τρεις άνδρες ηλικίας άνω των 80 ετών, από το....





χωριό Βιδιάκι Αρκαδίας κατηγορούμενοι ότι πριν από 8 χρόνια αποπλανούσαν και ασελγούσαν στις κόρες συγχωριανών τους ηλικίας 14 και 15 ετών. Η δράση των ηλικιωμένων αποκαλύφθηκε όταν μία από τις κοπέλες έμεινε έγκυος και επειδή δεν ήταν δυνατή η διακοπή της κύησης... γέννησε!

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθισαν και οι γονείς των κοριτσιών κατηγορούμενοι για μαστροπεία, καθώς στο κατηγορητήριο φαινόταν πως παρότρυναν τις κόρες τους να έχουν επαφές με τους ηλικιωμένους, για να κερδίζουν χρήματα.

Κρίθηκαν όμως αθώοι, καθώς στην ακροαματική διαδικασία δεν αποδείχτηκε κάτι τέτοιο. Οι πράξεις τελέστηκαν στο διάστημα Φεβρουάριος - Σεπτέμβριο του 2005. Οι γονείς των ανηλίκων τότε κοριτσιών εργάζονταν σε αγροτικές εργασίες και όταν έλειπαν είτε τις επισκέπτονταν οι ηλικιωμένοι είτε τις καλούσαν στα δικά τους σπίτια.

Οι τρεις ηλικιωμένοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες και υποστήριξαν ότι στήριζαν οικονομικά τις κοπέλες. "Τις είχα σαν παιδιά μου" δήλωσε ένας στη διάρκεια της απολογίας του. Η μία από τις κοπέλες κατάφερε να συνεχίσει τη ζωή της και να παντρευτεί.

Πάντως τα όσα ακούστηκαν στη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας σόκαραν και τους δικαστές. Τελικά οι ηλικιωμένοι άσκησαν έφεση η οποία είχε ανασταλτικό χαρακτήρα και αφέθησαν ελεύθεροι με εγγύηση 1.000 ευρώ.
dete

Read : http://www.trelokouneli.gr/2012/04/14_11.html#ixzz1rk1zY9Q6

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...