Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Καθυστερεί η παραγωγή των νέων maxi-scooter της BMW

 Καθυστερεί η παραγωγή των νέων maxi scooter της BMW
 
Η εμπορική παραγωγή των δύο μεγάλων scooter C650GT και C600Sport της BMW καθυστερεί, καθώς οι μηχανικοί της εταιρείας προσπαθούν να επιλύσουν προβλήματα ποιότητας. Τα δύο hi-end οχήματα θα έπρεπε να βρίσκονται από το τέλος του Απριλίου στα καταστήματα της Ευρώπης και από τον Μάιο και στην Βρετανία. Ωστόσο οι έμποροι ακόμα περιμένουν ενημέρωση για την τελική ημερομηνία παράδοσης.
Σύμφωνα με την ΒMW «η καθυστέρηση οφείλεται στην επιθυμία της εταιρείας μας να διασφαλίσει την ποιότητα που δικαίως αναμένουν οι ιδιοκτήτες των BMW. Για τον λόγο αυτό κάποιοι από τους προμηθευτές μας έπρεπε να αλλάξουν εξοπλισμό και η ρύθμιση των νέων μηχανών θα απαιτήσει κάποιο χρόνο.

Αυτό σημαίνει ότι υποχρεωθήκαμε να αναβάλλουμε την έναρξη της παραγωγής μας. Η νέα ημερομηνία παράδοσης των scooter στην ευρωπαϊκή αγορά θα οριστεί σύντομα.
Τα προβλήματα εμφανίστηκαν κυρίως στο μπροστινό ντουλαπάκι, κατά την παρουσίαση του μοντέλου στον ειδικό Τύπο της μοτοσυκλέτας. Τότε κάποια ντουλαπάκια άνοιγαν από μόνα τους λόγω κακής εφαρμογής.
 Καθυστερεί η παραγωγή των νέων maxi scooter της BMW
 Καθυστερεί η παραγωγή των νέων maxi scooter της BMW

http://troktiko.eu/2012/04/kathusterei-h-paragogi-ton-neon-maxi-scooter-ths-bmw/

1 σχόλιο:

  1. Παραμύθια είναι αυτά. ΑΠλά με την τιμή που βγήκε δεν θα πούλαγε τίποτα. Στην ίδια κατηγορία η honda εβγαλε το integra sta 8500 δηλαδή 4000 κάτω. Αυτά είδανε και στην ελλαδα της χρεωκοπίας και το βάλανε μόνο για εδώ 9390!!! Καλό ε, αρε Κασιδιάρης που σας χρειάζετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...