Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Η σέξι Ντάνια που έβαλε σε μπελάδες τον Ομπάμα

Η πέτρα του μεγαλύτερου ίσως σκανδάλου της δεκαετίας στις ΗΠΑ ονομάζεται Ντάνια Σουαρέζ, είναι 24 χρονών και μεγαλώνει μόνη της τον 9χρονο γιο της.

Ζει σ’ ένα μικρό διαμέρισμα που νοικιάζει έναντι 600 δολαρίων το μήνα μαζί με το παιδί της και τον σκύλο της, Βαλεντίνο.

Όπως αποκαλύπτει ρεπορτάζ της NY Daily News, πρόκειται για την πόρνη που κόντεψε να παίξει… ξύλο με τον πράκτορα της προσωπικής ασφάλειας του Μπαράκ Ομπάμα (o πλανητάρχης βρισκόταν στην Κολομβία για επίσημη επίσκεψη) και αρνήθηκε να την πληρώσει για τις ροζ υπηρεσίες που προσέφερε.

Η συμφωνία που είχε κάνει η σέξι Ντάνια με τον μυστικό πράκτορα ήταν 800 δολάρια για μία νύχτα στο ξενοδοχείο της Καρθαγένης.

Όταν όμως, στις 7 το πρωί, ο πράκτορας, που ήταν τύφλα στο μεθύσι, έβγαλε να της δώσει 28 δολάρια, λέγοντας: «Ξέρεις, είμαι Αμερικανός πράκτορας» , η Ντάνια έγινε έξαλλη.

Τις φωνές της άκουσαν ο διευθυντής του ξενοδοχείου, η αστυνομία και ο διπλωματικός ακόλουθος. Το θέμα πήρε διαστάσεις. Και, για να ξεπλύνει την ντροπή, ο πλανητάρχης έλαβε αυστηρά μέτρα.

Μέχρι αυτή την στιγμή, έχουν απολυθεί τρεις πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας των ΗΠΑ, δέκα στρατιωτικοί έχουν μπει σε επιτήρηση και άλλοι 20 είναι υπό έρευνα.

http://on-news.gr/2012/04/20

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...