Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Σκότωσε τους συμφοιτητές του επειδή νόμιζε πως τον κορόιδευαν


«Πίστευα ότι οι συμφοιτητές μου με κορόιδευαν»! Αυτή ήταν η απάντηση του Κορεάτη, Όνε Γκοχ, ο οποίος συνελήφθη επειδή σκότωσε επτά άτομα και τραυμάτισε άλλα τρία στο χριστιανικό κολλέγιο «Oikos University” στην Καλιφόρνια. Ο 43χρονος αισθανόταν ότι....





οι συμφοιτητές του τον πείραζαν, γνωρίζοντας τη δυσκολία που είχε να μιλήσει καλά αγγλικά. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γκοχ, είχε πολλά χρέη, οι γονείς του βρίσκονταν σε οίκο ευγηρίας, ενώ αδελφός του που ήταν στρατιώτης στις αμερικανικές δυνάμεις σκοτώθηκε πέρσι κατά τη διάρκεια του καθήκοντος.

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, ο 43χρονος πρώην φοιτητής νοσηλευτικής, εισέβαλλε στο χώρο του ιδιωτικού πανεπιστημίου ανοίγοντας πυρ και φωνάζοντας «Μπείτε στη σειρά θα σας σκοτώσω όλους», ενώ στη συνέχεια άρχισε να περιτρέχει τις αίθουσες διδασκαλίας πυροβολώντας χωρίς δισταγμό. Έπειτα, πήρε το αυτοκίνητό ενός από τα θύματα και οδήγησε μέχρι την Αλαμέντα, όπου και παραδόθηκε. Συγκεκριμένα ο Όνε Γκοχ, συνελήφθη σε σούπερ μάρκετ ενώ σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο CNN είχε δηλώσει προηγουμένως στην υπηρεσία πελατών του καταστήματος ότι πυροβόλησε ανθρώπους.

Τελικά το σχολείο τον απέβαλλε για κακή συμπεριφορά. «Πιστεύουμε ότι το σχολείο τον απέβαλλε για θέματα συμπεριφοράς και διαχείρισης θυμού αλλά δεν ξέρουμε γιατί ακριβώς» ανέφερε ο αρχηγός της αστυνομίας του Όκλαντ.

Read: http://www.trelokouneli.gr/2012/04/blog-post_326.html#ixzz1r69vL9w0

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...