Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Mουσική πλατφόρμα από τους Anonymous [ video ]


Η υπηρεσία ονομάζεται Anontune
Είναι σαφές ότι οι Anonymous δεν βαριούνται να ανοίγουν νέα μέτωπα. Μετά λοιπόν τις επιθέσεις τους σε ιστοσελίδες, στην κινεζική κυβέρνηση αλλά και τη μεξικανική μαφία, τώρα στρέφονται και εναντίον της μουσικής βιομηχανίας.
Μία μικρή ομάδα developers που υποστηρίζει ότι αποτελείται από στελέχη των Anonymous έχει δημιουργήσει μια εντελώς νέα μουσική πλατφόρμα που ονομάζεται Anontune και συγκεντρώνει τραγούδια από υπηρεσίες όπως YouTube, SoundCloud κλπ. Η πλατφόρμα δίνει την ικανότητα στους χρήστες της να ταξινομούν τα κομμάτια που επιθυμούν σε διάφορες λίστες όπως βέβαια και να τα μοιράζονται ανώνυμα.
Βέβαια για να κάνει κάποιος χρήση της υπηρεσίας θα πρέπει να χρησιμοποιήσει και το σχετικό Java aplet που υπάρχει στο site. Πράγμα το οποίο ενδέχεται να εγκυμονεί κινδύνους για τον υπολογιστή του καθώς η ταυτότητα των δημιουργών της σελίδας είναι παντελώς άγνωστη.
Όπως αναφέρεται η υπηρεσία έχει ολοκληρωθεί μέχρι στιγμής μόνο κατά 20%. Σύμφωνα όμως με τα άτομα που βρίσκονται πίσω από αυτήν δεν πρόκειται απλώς να βελτιώσει αλλά να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες του Διαδικτύου αλληλεπιδρούν με τη μουσική.




http://on-news.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...