Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή, 22 Απριλίου 2012

Σεμπάστιαν Φέτελ «Είμαι ευτυχισμένος για την επίτευξη της πολ ποζίσιον»


Ικανοποιημένος από την πρώτη του πολ ποζίσιον τη φετινή σεζόν, δήλωσε ο Σεμπάστιαν Φέτελ. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής, τόνισε πως... στα πρώτα τρία γκραν πρι δεν είχαν την απόδοση που θα ήθελαν, ωστόσο μετά από σκληρή δουλειά κατάφεραν να μπουν στην πίστα του Sakhir ανταγωνιστικοί και να καταφέρουν να κάνουν το ένα - τρία.

«Προφανώς αισθάνομαι πολύ ωραία, είμαι ευτυχισμένος για την επίτευξη της πολ ποζίσιον. Δεν είχαμε μια καλή έναρξη στο πρωτάθλημα. Δουλέψαμε πάρα πολύ στο μονοθέσιο, ώστε να βρούμε το κατάλληλο στήσιμο. Οι μηχανικοί δεν έχουν κοιμηθεί πολύ τις τελευταίες ημέρες», ήταν τα λόγια του Φέτελ, ο οποίος στη συνέχεια συμπλήρωσε.

«Είχα καλύτερη αίσθηση του μονοθεσίου όλο το τριήμερο, δεν ξεκινήσαμε καλά στην πρώτη και δεύτερη περίοδο των κατατακτήριων δοκιμών. Η ισορροπία που είχα στους πρώτους δύο αγώνες δεν ήταν ικανοποιητική, συνεπώς μετά την Κίνα επιστρέψαμε και θέλαμε να δούμε που βρισκόμαστε», πρόσθεσε ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2012/04/blog-post_8675.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...