Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Έκλεβαν εξοπλισμό από ξενοδοχεία και καφετέριες και τον πουλούσαν


Πρόκειται για δύο Αλβανούς 49 και 32 ετών οι οποίοι συνελήφθησαν εχθές επ αυτοφόρω από αστυνομικούς της ασφάλειας Ηγουμενίτσας με τη συνδρομή αστυνομικών του...Αστυνομικού Σταθμού Πέρδικας αναζητείται ακόμα ένας ομοεθνής συνεργός τους.

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από τα στοιχεία της έρευνας, οι δύο συλληφθέντες δράστες αφαιρούσαν ομπρέλες, ξαπλώστρες θαλάσσης και λοιπό εξοπλισμό από καφετέριες και ξενοδοχεία παραθαλάσσιων περιοχών των Νομών Θεσπρωτίας και Πρέβεζας.

Στη συνέχεια, απέκρυπταν τα κλοπιμαία είτε σε οικόπεδο στο Ρίο Αχαΐας είτε σε οικόπεδο στην Πεδινή Ιωαννίνων, όπου τα παραλάμβανε ο συνεργός τους και τα διέθετε προς πώληση.

Οι δύο δράστες κατά το τελευταίο εξάμηνο είχαν αφαιρέσει συνολικά 248 ξαπλώστρες, 32 ομπρέλες θαλάσσης, ένα χορτοκοπτικό μηχάνημα και ένα φυσητήρα καθαρισμού, η αξία των οποίων ξεπερνά τις 20.000 ευρώ.

Στα πλαίσια των αστυνομικών ερευνών βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος των κλοπιμαίων, ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, δύο τρέιλερ καθώς και τέσσερα κινητά τηλέφωνα.

Σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία για εγκληματική οργάνωση και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.
pamepreveza.gr
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2012/04/blog-post_7678.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...