Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Αλλάζει η κίνηση στο Twitter



Αλλάζει η κίνηση στο Twitter

Η εταιρεία Experian Simmons διενήργησε πρόσφατα μια έρευνα σχετικά με τις επισκέψεις των Αμερικανών στο Twitter. Τα αποτελέσματα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς φαίνεται ότι μειώνονται οι επισκέψεις των περιστασιακών χρηστών, ενώ εντελώς διαφορετική είναι η εικόνα στους τακτικούς επισκέπτες της υπηρεσίας.

Όπως αποκάλυψε η έρευνα, οι επισκέψεις των ανθρώπων που μπαίνουν στο Twitter μια φορά το μήνα μειώθηκαν κατά 14% σε σχέση με πέρυσι. Αντίθετα, οι πιο συχνοί επισκέπτες μπαίνουν πλέον περισσότερες φορές και μένουν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στο twitter.com. Η δεύτερη κατηγορία χρηστών είναι και η μεγαλύτερη, καθώς συνολικά -και πέρα από διακρίσεις σε τακτικούς και περιστασιακούς χρήστες- ο αριθμός των visits και ο χρόνος παραμονής στο site παρουσιάζουν άνοδο.

Τα στοιχεία αυτά, βέβαια, αφορούν τις ΗΠΑ και δε γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή αν η τάση είναι ίδια και στις υπόλοιπες χώρες. Θα είχε ενδιαφέρον να γίνει μια αντίστοιχη έρευνα και στην Ευρώπη.


Πηγή: http://www.tgdaily.com/software-features/53753-casual-twitter-users-drifting-away
http://e-pcmag.gr/news/allazei-i-kinisi-sto-twitter

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...