Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

H Μανωλίδου "έφαγε" τον Φερεντίνο!



Τέλος το "Deal" στον ΑΝΤ1 με τον Χρήστο Φερεντίνο, ενώ το καλύτερο... deal με το κανάλι του Αμαρουσίου φαίνεται πως κάνει η Ευγενία Μανωλίδου που θα πάρει τη θέση του στο καθημερινό πρόγραμμα. Καθοριστικές είναι οι επόμενες μέρες για το μέλλον του "Deal'' στον ΑΝΤ1.
Όπως δείχνουν όλα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Espresso, το καθημερινό τηλεπαιχνίδι με τον Χρήστο Φερεντίνο θα σταματήσει την προβολή του μέσα στον επόμενο μήνα. Οι λόγοι που οδήγησαν τους υπεύθυνους του σταθμού σε αυτή την απόφαση είναι οικονομικοί. Μπορεί να ήταν ευχαριστημένοι από τις επιδόσεις του τηλεπαιχνιδιού στους πίνακες τηλεθέασης και ιδιαίτερα στο δυναμικό κοινό, ωστόσο το κόστος ανέβαινε καθώς έπρεπε να δώσουν τα χρηματικά έπαθλα στους πάικτες που κέρδισαν.
Σύμφωνα λοιπόν με την εφημερίδα, στη θέση του "Deal" ο ΑΝΤ1 σκοπεύει να προβάλει την καινούρια εκπομπή με την Ευγενία Μανωλίδου. Η εκπομπή θα είναι διάρκειας μιας ώρας και θα ασχολείται με ένα άλλο δυνατό πρόγραμμα του καναλιού, το "Dancing with the stars".

http://www.markos.tv/h-manolidoy-efage-ton-ferentino

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...