Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή, 30 Ιανουαρίου 2011

Μέτοχος του Facebook o Θοδωρής Κυριακού


troktiko   hgfh45fgh5fg 300x223 Μέτοχος του Facebook o Θοδωρής ΚυριακούΜέρος του μεγαθήριου του ίντερνετ, το οποίο λέγεται facebook εξαγόρασε ο Θοδωρής Κυριακού.
Ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ant1 βρέθηκε για επαγγελματικό ταξίδι στο Λονδίνο, αφού έπρεπε να ολοκληρώσει κάποιες συζητήσεις με την επενδυτική εταιρεία Goldman Sachs.
Το αντικείμενο δεν ήταν άλλο από το facebook και έτσι ο Θοδωρής Κυριακού δηλώνει στο εξής μέτοχος της μεγαλύτερης ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης. Ο ίδιος ενστερνίζεται την άποψη πολλών ότι το μέλλον των media είναι στο διαδίκτυο και έτσι πήρε την απόφαση να γίνει μέτοχος στο facebook, στο οποίο είναι και χρήστης.
Λίγο νωρίτερα αν έκανε αυτή την κίνηση δε θα ήταν καθόλου απίθανο να ήταν ένας από τους χαρακτήρες της πολύκροτης ταινίας «Social Network» του Ντέιβιντ Φίντσερ, η οποία είναι υποψήφια για 8 όσκαρ!
newsday
http://troktiko.eu

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...