Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

To Star Wars έρχεται στις αρχες του 2012 σε 3D!


troktiko   2starwars10241 To Star Wars έρχεται στις αρχες του 2012 σε 3D!Ο George Lucas ανακοίνωσε τα σχέδιά του να επανακυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες τα Star Wars σε τρισδιάστατη μορφή. Περίμενε, όπως λέει, να έρθει η μέρα που θα υπάρχουν αρκετές αίθουσες με τρισδιάστατη μηχανή προβολής και η μέρα αυτή έφτασε. Το πλάνο περιλαμβάνει την έξοδο του «Star Wars: The Phantom Menace» στις αρχές του 2012 και, αν όλα πάνε κατ΄ ευχήν από εισπρακτικής πλευράς, την έξοδο και των υπολοίπων ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Ναι, όπως καταλάβατε μέχρι να φτάσουμε στο «Star Wars» και το «Empire Strikes Back» θα πρέπει να υποστούμε για ακόμα μια φορά το αλήστου μνήμης «Attack of the Clones».
Εν τω μεταξύ ο Lucas αυτή την περίοδο ετοιμάζει πυρετωδώς την blue-ray έκδοση της εξαλογίας με επεξεργασμένη εικόνα και ήχο και νέο υλικό και ταυτόχρονα κάνει χώρο στο θησαυροφυλάκιό του, για να χωρέσουν οι εισπράξεις που επίκεινται.
http://anwnimo.blogspot.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...