Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Mozilla: Firefox 4 Beta 10: σταθερότερος και ταχύτερος από ποτέ




Η Mozilla ξεκίνησε τη διάθεση της έκδοσης beta 10 του νέου της browser Firefox 4. Η τελευταία beta χαρακτηρίζεται από 500 αλλαγές, που περιλαμβάνουν από αντιμετώπιση bugs έως βελτίωση της επιφάνειας εργασίας.

Όλα αυτά βελτιώνουν την ευστάθεια λειτουργίας του browser όπως και την ταχύτητα του - σημεία στα οποία είναι καλύτερος από την τρέχουσα έκδοση του Firefox (3.6).

Γι’ αυτό το λόγο η Mozilla δηλώνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον Firefox 4.0 Beta 10 για τα καθημερινά σας σερφαρίσματα, αν και δεν πρέπει να ξεχνά κανείς ότι πρόκειται για μια beta ήτοι μια ατελής, ακόμα, έκδοση που δεν έχει δοκιμαστεί διεξοδικά. Μερικά addons μπορεί ως εκ τούτου να δημιουργήσουν προβλήματα.

Οι developers θέλουν να βελτιώσουν επίσης την κατανάλωση μνήμης η οποία δεν έχει φτάσει στα επίπεδα που θα επιθυμούσαν. Επιπλέον χάρη σε μια μαύρη λίστα για συγκεκριμένους drivers καρτών γραφικών η ευστάθεια της λειτουργίας επιτάχυνσης μέσω hardware έχει βελτιωθεί. Η τελική έκδοση του Firefox 4 θα κυκλοφορήσει στα τέλη Φλεβάρη. 

http://pcnea.blogspot.com/2011/01/mozilla-firefox-4-beta-10.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...