Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2011

Του έστειλαν άδεια οδήγησης γυναίκας με μπούρκα!
Όταν ο 27χρονος Scott Allen παρέλαβε τον φάκελο με την προσωρινή άδεια οδήγησης που περίμενε, δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του! Παρότι το όνομα, η ημερομηνία γέννησης και όλα τα υπόλοιπα στοιχεία ήταν ολόσωστα, η φωτογραφία ήταν μιας ασιάτισσας γυναίκας με μπούρκα!

Ο Scott από το Acton του δυτικού Λονδίνου αρχικά είχε κάνει αίτηση για το δίπλωμα μέσω Ίντερνετ. Του είπαν όμως ότι θα έπρεπε να τους στείλει φωτογραφία και τα στοιχεία ταυτότητας που θα επιβεβαιώνουν ότι είναι όντως αυτός. Προς μεγάλη του έκπληξη, παρέλαβε την άδεια που περίμενε, προτού καν προλάβει να στείλει τα απαραίτητα πιστοποιητικά.

«Εξεπλάγην όταν άνοιξα τον φάκελο και βρήκα μέσα την άδεια οδήγησης» δήλωσε ο 27χρονος. «Η έκπληξη μετετράπη γρήγορα σε αμφισβήτηση, όταν κοιτώντας καλύτερα είδα την φωτογραφία μιας άγνωστης γυναίκας να με κοιτάει, εκτός από το όνομα, την διεύθυνση και την ημερομηνία γέννησής μου».

Στην αρχή το πήρε στην πλάκα, όμως πολύ γρήγορα συνειδητοποίησε τι συνέπειες θα μπορούσε να έχει ένα τέτοιο λάθος. «Είναι πολύ αστείο, αλλά και πολύ σοβαρό ταυτόχρονα. Το δίπλωμα οδήγησης είναι ευρέως αποδεκτό ως ταυτότητα, και σε περίπτωση που έπεφτε σε λάθος χέρια οι συνέπειες θα μπορούσε να είναι τραγικές».

«Όταν τους πήρα τηλέφωνο και τους είπα για το λάθος στην αρχή με αμφισβήτησαν. Κοιτώντας όμως πιο προσεχτικά στην φωτογραφία συνειδητοποίησαν το σφάλμα που είχαν κάνει» λέει ο Scott, ενώ συνεχίζει «μου ζήτησαν συγνώμη, μου εξήγησαν ότι ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό και με διαβεβαίωσαν ότι σύντομα θα έχω τα σωστά χαρτιά μου και θα μπορώ να οδηγάω».Πηγή: protothema.gr

http://www.thegreekz.com/forum/showthread.php?t=614376

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...