Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2011

20μελής συμμορία οργάνωσε δολοφονία μαθητή μέσω Facebook!


troktiko   2AB65ED7CF5FAEC470686DC8EB669964 300x187 20μελής συμμορία οργάνωσε δολοφονία μαθητή μέσω Facebook!Ενας 15χρονος μαθητής δολοφονήθηκε σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους σιδηροδρομικούς σταθμούς του Λονδίνου, και μάλιστα εν ώρα αιχμής, σε μια ανελέητη επίθεση που είχε κανονιστεί μέσω Facebook.
Σύμφωνα με το δικαστήριο που ξεκίνησε σήμερα, ο Sofyen Belamouadden κυνηγήθηκε από μια συμμορία 20 εφήβων με βαρύ οπλισμό, οι οποίοι τον χτύπησαν άγρια και στη συνέχεια τον μαχαίρωσαν, μπροστά στα έντρομα μάτια εκατοντάδων περαστικών στον σταθμό της Victoria.Οπως αναφέρθηκε σήμερα στη δίκη, την ημέρα της επίθεσης τον περασμένο Μάρτιο, δύο από τους κατηγορούμενους είχαν φύγει από το σχολείο την ώρα του διαλείμματος, προκειμένου να αγοράσουν μαχαίρια από γνωστό μαγαζί του Λονδίνου.
Η άγρια επίθεση προκλήθηκε όταν δημιουργήθηκαν αντιπαραθέσεις μεταξύ μαθητών από δύο σχολεία του Δυτικού Λονδίνου, κάποιοι από τους οποίους θεωρούσαν τον συγκεκριμένο σιδηροδρομικό σταθμό «ιδιοκτησία» τους.
Ο νεαρός μαθητής δέχτηκε 9 μαχαιριές, μεταξύ των οποίων στον πνεύμονα και στο στήθος. Οπως δήλωσε ο κατήγορος Mark Heywood, δεν δόθηκε καμία ελπίδα ζωής στον 15χρονο. Μάλιστα ήταν όλοι τους τόσο σίγουροι και με αυτοπεποίθηση που δεν τους ένοιαξε ούτε στιγμή ο κόσμος που τους κοιτούσε πανικόβλητος γύρω τους.
Κατά τη διάρκεια της προηγούμενης νύχτας, κάποιοι από τους κατηγορούμενους συζητούσαν μέσω Facebook το πώς ακριβώς θα γίνει η επίθεση την επόμενη μέρα. Μάλιστα είχαν κανονίσει και από πού θα προμηθευτούν τα όπλα που θα χρησιμοποιούσαν. Οπως ειπώθηκε στο δικαστήριο, ένας από τους ανήλικους κρατούσε σπαθί.
Και οι 8 κατηγορούμενοι ηλικίας 17 και 18 ετών, ανάμεσά τους και μια κοπέλα, αρνούνται τις κατηγορίες για δολοφονία. Η δίκη θα συνεχιστεί κανονικά αύριο Πέμπτη.

http://troktiko.eu

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...