Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Η Ρωσική Τράπεζα KEDR επιλέγει INTRACOM




Η INTRACOM IT SERVICES, ο μεγαλύτερος όμιλος παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών πληροφορικής στην Ελλάδα, με εξειδίκευση άνω των 20 ετών στον τραπεζικό κλάδο, ολοκλήρωσε με επιτυχία την εγκατάσταση του i-PROFITS Internet Banking System στο Ελληνικό Υποκατάστημα της Ρωσικής Τράπεζας KEDR.
Το έργο αυτό είναι σημαντικό για τον Όμιλο INTRACOM IT SERVICES, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά την πολυετή εμπειρία και ισχυρή τεχνογνωσία του στην υλοποίηση τραπεζικών έργων.

Η Τράπεζα KEDR ιδρύθηκε το 1991 στη Ρωσία, στην περιοχή της Σιβηρίας. Η Τράπεζα είναι η πρώτη Ρωσική Τράπεζα που βγήκε στην Τραπεζική αγορά της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ανοίγοντας το 2007 το υποκατάστημά της στην Ελλάδα. Από την έναρξη των εργασιών του, το υποκατάστημα της Τράπεζας στην Ελλάδα επέλεξε και λειτουργεί με το Core Banking Σύστημα PROFITS του Ομίλου INTRACOM IT SERVICES.

Το i-PROFITS Internet Banking System εξυπηρετεί τους πελάτες της Τράπεζας μέσω Web Browser και προσφέρει ένα μεγάλο εύρος τραπεζικών υπηρεσιών όπως:

- Ενημέρωση για τους λογαριασμούς, τα δάνεια, τις κάρτες και τις επιταγές
- Πληρωμές και μεταφορές χρημάτων
- Αιτήσεις πελατών για επιπρόσθετες τραπεζικές υπηρεσίες
- Πληροφόρηση πελατών σχετικά με συνάλλαγμα ή άλλα προϊόντα της Τράπεζας.

Η τεχνική αρχιτεκτονική του i-PROFITS είναι τελευταίας τεχνολογίας, με τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφάλειας. Παρέχει υψηλό βαθμό διαθεσιμότητας (high availability), κατανομής φορτίου (load balancing) και μετάπτωσης υπηρεσίας λόγω βλάβης (fail over). Επιπλέον, η τεχνική αρχιτεκτονική παρέχει δυνατότητες επέκτασης, έτσι ώστε η Τράπεζα να μπορεί να εξυπηρετήσει όχι μόνο μελλοντικούς αυξημένους όγκους συναλλαγών, αλλά επίσης να μπορεί να προσφέρει γρήγορα νέες υπηρεσίες.

Επιπροσθέτως, λόγω της Service Oriented Αρχιτεκτονικής (SOA) της πλατφόρμας PROFITS Gateway στην οποία βασίζεται, το i-PROFITS λειτουργεί σε on-line, real-time χρόνο με το Core Banking Σύστημα i-PROFITS του Ομίλου INTRACOM IT SERVICES, ενώ παράλληλα μπορεί να είναι εντελώς ανεξάρτητο από το Core Banking Σύστημα που χρησιμοποιεί η Τράπεζα. Η πλατφόρμα PROFITS Gateway λειτουργεί επίσης ως πύλη διεπαφής (Interface Gateway) του Core Banking Συστήματος που χρησιμοποιείται από την Τράπεζα με οποιοδήποτε άλλο εναλλακτικό κανάλι διανομής τραπεζικών υπηρεσιών όπως π.χ. τραπεζικών υπηρεσιών μέσω κινητής τηλεφωνίας (mobile phone banking).

Ο κ. Διονύσης Φεντόροβ και η Βαΐτσα Χασάπη, Directors - Νόμιμοι Εκπρόσωποι, KEDR Bank, δήλωσαν: «Θεωρούμε ότι το συγκεκριμένο έργο είναι εξαιρετικής σημασίας για την Τράπεζα KEDR, γιατί ενισχύει σημαντικά τις διαρκείς προσπάθειες της Τράπεζας για αναβάθμιση της ποιότητας και αποδοτικότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών της, προσφέρει διαθεσιμότητα οποιαδήποτε στιγμή, από οποιοδήποτε σημείο, ενώ ταυτόχρονα ελαχιστοποιεί τα κόστη και αυξάνει την ανταγωνιστικότητά της. Η πολύ καλή συνεργασία με τον Όμιλο INTRACOM IT SERVICES αποτέλεσε εγγύηση για την επιτυχία του έργου».

Ο κ. Ανδρέας Διαμαντέας – Γενικός Διευθυντής Χρηματοοικονομικών & Επιχειρηματικών Λύσεων της INTRACOM IT SERVICES, δήλωσε: «Είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι η χρήση ενός σύγχρονου και εξελιγμένου συστήματος Internet Banking, όπως τoυ PROFITS, θα ενδυναμώσει ακόμα περισσότερο την Τράπεζα, θα της προσφέρει την απαιτούμενη ευελιξία και δυνατότητα εύκολης και γρήγορης προσαρμογής στις αυξανόμενες μελλοντικές ανάγκες της. Μετά από 4 χρόνια επιτυχούς συνεργασίας με τη KEDR Bank και παραγωγικής χρήσης του Συστήματος PROFITS, το έργο αυτό αποδεικνύει για ακόμη μία φορά την εμπιστοσύνη της Τράπεζας στις ολοκληρωμένες τραπεζικές λύσεις που προσφέρει ο Όμιλος INTRACOM IT SERVICES».

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου 
http://pcnea.blogspot.com/2011/01/kedr-intracom.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...