Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή, 30 Ιανουαρίου 2011

Δύο εκατομμύρια κινητά και συνεχίζουν…


troktiko   981FD6B8BC0C2A5FA483E41130425966 300x187 Δύο εκατομμύρια κινητά και συνεχίζουν...Η Microsoft ανακοίνωσε τη διάθεση 2 εκατομμυρίων κινητών τηλεφώνων με Windows Phone 7. Αυτή τη φορά όμως η εταιρεία ήταν προσεχτική και διευκρίνισε ότι τα 2 εκατομμύρια τηλέφωνα έχουν πάει σε κατασκευαστές, εταιρείες και καταστήματα, όχι αποκλειστικά στα χέρια των καταναλωτών.
Δεν είναι μικρό το κατόρθωμα για ένα λειτουργικό που κυκλοφορεί μόλις 3 μήνες περίπου. Ταυτόχρονα δεν είναι μεγάλο το νούμερο των πωλήσεων αν αναλογιστούμε ότι μιλάμε για την Microsoft με τα λεφτά και τα μυαλά που διαθέτει.
Οι developers φαίνεται ότι δεν έχουν πειστεί και δεν μπορούν να ζήσουν πουλώντας εφαρμογές αποκλειστικά στο Windows Marketplace. Ο ανταγωνισμός που αντιμετωπίζουν τα Windows Phone 7 είναι μεγάλος, με το Android να κατακλύζει την αγορά, το iPhone 4 να πουλάει τρελά και την Nokia να δημιουργεί δυναμική με το Symbian.
pestaola.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...