Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Ο Καραμανλής μίλησε!!!



«Έλυσε» τη σιωπή του ο Κώστας Καραμανλής...


Μετά από ενάμισι χρόνο ο τέως πρωθυπουργός επιλέγει να μιλήσει για όλους και για όλα στον δημοσιογράφο Γιώργο Τράγκα και στο περιοδικό Crash, όπως γράφει η Real News.

Ο κ. Καραμανλής φέρεται να είναι απογοητευμένος με την πολιτική, λέγοντας «εγώ τελείωσα, θα ασχοληθώ με την οικογένειά μου, τον Αλέξανδρο και την Αλίκη. Θα γράψω ένα βιβλίο, μια ιστορική αφήγηση, όχι ένα πολιτικό μανιφέστο».

Ο τέως πρωθυπουργός, υπόσχεται ότι, θα απευθυνθεί και στον Ελληνικό λαό «όταν έλθει η κατάλληλη ώρα».

Για το Βατοπέδι επιμένει ότι, δεν ήταν σκάνδαλο, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Πίστευα ότι δεν με αγγίζει ηθικά, πήγαινε να δεις που μένει ο Αγγέλου και θα καταλάβεις. Σίγουρα έγιναν λάθη.»

Ο Μακεδόνας πολιτικός για πρώτη φορά μιλά για την περίφημη φράση περί «νταβατζήδων», και τον βασικό μέτοχο. «Οι ενδιαφερόμενοι τότε κινητοποίησαν τους μεγάλους κατασκευαστικούς οίκους στην Ευρώπη και με τη δύναμή τους μπλόκαραν το νομοσχέδιο στην ΕΕ. Μας απείλησαν ότι θα μας κόψουν τις επιδοτήσεις, τι να έκανα;»

Αισθάνεται υπερήφανος για το βέτο, που έθεσε στην ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, ενώ χαρακτηρίζει φίλο του τον Γάλλο πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί.

Ο κ. Καραμανλής κάνει ιδιαίτερα μνεία στον αείμνηστο Τάσσο Παπαδόπουλο, υπογραμμίζοντας, πως θα τον στήριζε σε ό,τι αποφάσιζε για το σχέδιο Ανάν. Αφηγείται μάλιστα ότι ο τότε πρόεδρος της Κύπρου του είχε πει « είμαι γέρος και άρρωστος αλλά δεν μπορώ να δεχθώ τέτοιο πράγμα για τον τόπο μου».

Ο τέως πρωθυπουργός του απάντησε: «είσαι γέρος και άρρωστος αλλά και πολύ μάγκας».

Για τα εσωκομματικά της ΝΔ, μιλά με θετικά λόγια για τον Αντώνη Σαμαρά ενώ για τη Ντόρα Μπακογιάννη, λέει, πως «δεν ήταν στο λούκι κανενός, ήταν ‘’σπαθί’’ όσο ήταν στο υπουργείο Εξωτερικών».

Αναφορικά με την οικονομία, παραδέχεται ότι, υπήρχε κρίση ελλείμματος αλλά όχι δανεισμού. Επιτίθεται στην κυβέρνηση σημειώνοντας «για ποια μέτρα μιλούν τώρα αυτοί που έφευγαν από τα τραπέζια του διαλόγου».

Τέλος ο κ. Καραμανλής χαρακτηρίζει «βλακείες» όσα είδαν το φως της δημοσιότητας το προηγούμενο διάστημα από τον σκληρό δίσκο του Μιχάλη Χριστοφοράκου και το «βαθύ λαρύγγι».

newsbomb.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...