Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2011

Βέβαιη για την είσοδο του κόμματός της στη Βουλή η Ντόρα


Κάτι παραπάνω από αισιοδοξία εξέπεμψε η Πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ.
troktiko   3b322f0ff627939dc5f65340f7229608 300x225 Βέβαιη για την είσοδο του κόμματός της στη Βουλή η ΝτόραΗ κ. Μπακογιάνης εξέφρασε τη βεβαιότητα πως η κοινοβουλευτική παρουσία του κόμματός της είναι δεδομένη. Αν και κάτι τέτοιο δεν φαίνεται, μέχρι στιγμής, στις δημοσκοπήσεις η Ντόρα φαίνεται να το πιστεύει.Επίσης, εκτίμησε πως υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο, παρά το γεγονός πως το κίνημα της είναι νεοσύστατο. Ακόμα, υπογράμμισε την κρίση που διέρχεται ο δικομματισμός:  «Μια μεγάλη μερίδα του κόσμου τηρεί στάση αναμονής. Θα μας κρίνει μελλοντικά», συμπλήρωσε.
Όσον αφορά τη χθεσινή αρνητική εξέλιξη στους Μεσογειακούς Αγώνες του 2013, η Ντ. Μπακογιάννη, σημείωσε: «Αν η Ελλάδα δεν μπορούσε να διοργανώσει τους Αγώνες, θα έπρεπε να πάει πέρυσι και να πει “κύριοι, είναι πολύ μεγάλο το κόστος, δεν μπορούμε να το αναλάβουμε” και όχι να εκτεθούμε τώρα διεθνώς».

http://troktiko.eu

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...