Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2011

εξελίξεις στα media νέο εκδοτικό εγχείρημα Νίκου ΧατζηνικολάουΟι εξελίξεις στα media αναμένονται ραγδαίες το επόμενο διάστημα και θα προκαλέσουν ανατροπές. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του dealnews.gr, ο Νίκος Χατζηνικολάου ετοιμάζεται για νέο εκδοτικό εγχείρημα, αυτή τη φορά στον αθλητικό χώρο, αυτόν του...
οποίου είναι οπαδός, του Ολυμπιακού.


Ο Νίκος Χατζηνικολάου, όπως λένε συνεργάτες είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος με την προοπτική αυτή, ενώ δεν έχει γνωστό αν θα προχωρήσει στην έκδοση της νέας «κόκκινης» εφημερίδας μαζί με τον Ανδρέα Κουρή, με τον οποίο έχουν μαζί τη «Real». Φήμες έκαναν λόγο για συνεργασία του Ν. Χατζηνικολάου με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά δεν επιβεβαιώνονται από καμία πλευρά. Ο κ. Μαρινάκης, ο οποίος θεωρούσε «ναυαρχίδα» του ερυθρόλευκου Τύπου το «Φως των Σπορ», δεν άφησε έξω από τα ενδιαφέροντά του τόσο τον «Γαύρο» όσο και το «Πρωταθλητή». Ο πρώτος ήταν εξασφαλισμένος υποστηρικτής του, ενώ ο «Πρωταθλητής» ήταν υπό την επιρροή του Σωκράτη Κόκκαλη. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης συζήτησε με τον Θέμο Αναστασιάδη, αλλά δεν έγινε γνωστό αν μίλησαν για τον «Πρωταθλητή» ή το «Πρώτο Θέμα». Πάντως, έχει ήδη προχωρήσει σε δική του ερυθρόλευκη έκδοση για προβολή των δικών του θέσεων, την free "Metro stadium».

Το θέμα για τον Νίκο Χατζηνικολάου θεωρείται τολμηρό, καθώς γίνεται σε ένα δυσμενές οικονομικό περιβάλλον αλλά και με άλλες τρεις εφημερίδες του Ολυμπιακού ανταγωνίστριες, που έχουν σταθερούς αναγνώστες.

Στα έντυπα του ομίλου Κουρή, από την άλλη πλευρά, επικρατεί προβληματισμός για την επόμενη μέρα. Ιδιαίτερα βαρύ είναι το κλίμα στον «Φίλαθλο», για τον οποίο μάλιστα υπάρχουν πληροφορίες ότι μπορεί να μην κυκλοφορήσει αύριο.

Θολό είναι το τοπίο και για το μέλλον του «Ντέρμπι» της εφημερίδας που πρόσκειται στον Παναθηναϊκό. Πληροφορίες ανέφεραν ότι ο εκδότης της εφημερίδας Κώστας Γκόντζος αναζητούσε επενδυτή για να στηρίξει το «Ντέρμπι» το οποίο σημειώνει χαμηλή κυκλοφορία. Ενδιαφέρον έδειξε εκδότης εντύπου που υποστηρίζει την ΑΕΚ, ο οποίος επικοινώνησε με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη για να αγοράσουν μαζί την εφημερίδα. Η άρνηση του «Τζίγκερ» ήταν κατηγορηματική και ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να εμπλακεί ούτε σε έντυπα, αλλά ούτε και στην διοίκηση του Παναθηναϊκού.

Έκρυθμη είναι η κατάσταση και στην οικονομική εφημερίδα «Χρηματιστήριο». Φήμες έκαναν λόγο για προσφυγή της διοίκησης της εφημερίδας στο άρθρο 99. Αν αυτό αποτελεί απλά μία φήμη ή είναι αλήθεια, θα το δείξει ο χρόνος.

Όλα αυτά ήρθαν να προστεθούν στην κινητικότητα που παρατηρήθηκε τις τελευταίες μέρες στα media, μετά την απόφαση για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου του ΔΟΛ και την εξαγορά του 33% της εφημερίδας του Αντώνη Δελατόλα «Ποντίκι», την είσοδο του εφοπλιστή Πάλλη στο «Πρώτο Θέμα» και την πώληση των εφημερίδων «Ισοτιμία», «Score live» και "Financial Box» σε κυπριακή εταιρεία.

http://www.dealnews.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...